Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sveogovnima

Marketing

Male tajne velikih majstora

Mislite li da znate sve o obavljanju nužde? Prosječan hrvat provede 2 sata dnevno u prostoriji za opuštanje, odnosno klozetu. U tom vremenu mu se potkrade mnogo sitnih greški koje značajno umanjuju užitak olakšavanja i pražnjenja crijeva. U ovom članku pomoću najmodernijih infografika ćemo zorno prikazati najčešće i najneugodnije promašaje te kako ih izbjeći.

1. Preuranjeno cijepanje govneta

Ne kontrolirate li svjesno svoje analne pokrete, lako se može dogoditi preuranjeno presijecanje dragog govneta. Rezultat je prskanje vode po cijeloj stražnjici, testisima, ili, ovisno o masi i gustoći cigle - i po cijelom wc-u. Dogodilo se da su građani razbili školjku svojim iznimno tvrdim izmetom, no ipak, to su ekstremni slučajevi. Kako bi spriječili neugodan tuš zahodske tekućine po šupku, trudite se odgoditi presijecanje govna do zadnjeg trenutka. Ako uspijete, govno će lagano zaploviti vodom u školjci poput elegantnog dupina koji uranja u more.



Za one koji žele znati više - govno se u vodi neće udaviti. Voda je naime potpuno bezopasna za govno jer govno nije živo biće pa nema niti potrebu za zrakom, odnonsno disanjem.


2. Kontrola debelog i tvrdog govneta

Kada debelo i čvrsto govno navali na analni otvor, treba biti strpljiv i oprezan. Ukoliko ne pazite, može vam se dogoditi da taj kamen konstantno šeta gore-dolje umjesto da završi u svom školjkastom grobu. Zato preporučamo konstantan ali lagan pritisak nebismo li govno ravnomjerno istiskali u cijelosti. Koliko god vam u nekim trenucima bilo teško, ne dopustite da se govno vrati u vaše crijevo jer tada ćete morati sve raditi od početka. Vjerujte, isplati se jer zadovoljstvo je nemjerljivo kada kroz anus prođe onaj najdeblji dio govneta i ono se sunovrati u šolju poput orla koji lovi svoj plijen.



Za one koji žele znati više - tvrdo govno je najčešće rezultat načina prehrane. Kao što narodna mudrost kaže - ako jedeš tvrda govna, tvrda govna ćeš i srati. Međutim, tvrdo govno se može stvoriti i umjetnim putem. Ostavite govno u zamrzivaču na sat vremena i dobiti ćete vrijedan eksponat koji možete pokloniti djevojci ili izložiti u regalu.


3. Kamo sa svim tim proljevom?

Na posljetku ćemo razmotriti kako s proljevom, tim najkontroverznijim predstavnikom svih govana. Ako bez razmišljanja sjednete u žurbi na školjku, lako bi vam se mogla dogoditi erupcija smeđe tekućine slične blatu koja će rezultirati zaprljanjem školjke, vaše stražnjice, pločica u kupaoni, pa čak i vašeg lica. Za siguran i ugodan proljev postupite na slijedeći način: oformite svojim anusom uzak prsten te u zahodsku vodu lagano otpuštajete tanki mlaz proljevaste tečnosti. Tako neće doći do prskanja a proljev će završiti baš tamo gdje treba.



Za one koji žele znati više - naziv proljev je nastao upravo zbog pogrešnog načina izbacivanja ove vrste izmetine. Mnogom putniku namjerniku, vojniku u vrsti ili svećeniku za vrijeme mise se dogodilo da se ovaj podli izmet "prolije" iz crijeva ravno u hlače.

Ovi savjeti odnose se isključivo na osobe koje svoju nuždu obavljaju u wc školjku. Pravi govnoljupci to ionako rade na novine, ili izravno u - tanjur. Do slijedećeg susreta, vaš

Govnojed

Post je objavljen 01.06.2010. u 12:20 sati.