Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/greatsims

Marketing

Kuće iz snova

Za ove kuće vam je potreban samo Sims 3, a našao sam ih na Jutarnji Gameland, meni su te kuće jako lijepe, pa sam ih stavio na svoj blog da ih pogledate.

Moderna vila uz jezero

Goldcrest - potpuno namještena kuća srednje veličinePrekrasna kuća srednje veličine sa puno staklenih površina okružena bogatim vrtom i bazenom. U potpunosti je namještena vrhunskim namještajem na oba kata. Na žalost ima samo jednu spavaonicu, ali zato su tu dvije kupaonice. Zahtijeva parcelu veličine 25×30 na kojoj će biti smješteno i malo jezero koje savršeno pristaje uz kuću.

Image and video hosting by TinyPic

Mediteranska vila

Prostrana mediteranska vilaPrekrasna, velika mediteranska vila sa čak četiri spavaonice. U potpunosti je namještena pomno odabranim namještajem kao i dekoracijama. Četiri kupaonice raspoređene na dva kata pružaju maksimalnu udobnost vama i vašim gostima. Tu su i knjižnica, ured, soba za igranje, ogroman vrt, bazen i garaža za dva automobila. Zahtijeva parcelu veličine 60×60 te potpuno namještena košta 267,762$.

Image and video hosting by TinyPic

Moderna kuća uz jezero

Prekrasna, moderna kuća uz jezeroOvu predivnu kuću možete kupiti za samo 180,000$ (u cijenu nije uračunat namještaj). Na tri kata smještene su tri spavaonice i tri kupaonice. Veliki dnevni boravak i blagovaonica obasjani su sa puno svjetla koje ulazi kroz velike staklene površine. Dvije sobe za djecu zadovoljiti će vaše najmlađe. Za ovu kuću će vam trebati parcela veličine 30×30

Image and video hosting by TinyPic

Bijela palača

Bijela palača na kojoj će vam zavidjeti svi susjediSpektakularna palača na kojoj će vam zavidjeti svi Sims susjedi prostire se na dvije etaže i može biti vaša sa kompletnim namještajem za samo 586,411$ ili ako preferirate sami uređivati za prihvatljivih 218,360$. Četiri spavaće sobe i pet kupaonica trebalo bi biti dovoljno za veću obitelj koja će moći uživati i u spektakularnom vrtu i okućnici na kojem će vam zavidjeti svi susjedi! Za smještaj ovog luksuznog imanja potrebna je najveća parcela veličine 60×60.

Image and video hosting by TinyPic

Manja obiteljska kuća

Mala, ali izuzetno topla kuća obiteljskog ugođajaZa samo 77,012$ možete kupiti ovu toplu kuću u kojoj bi se svaka obitelj željela skrasiti. Potpuno uređena prizemnica sa tri spavaonice i dvije kupaone nude sve udobnosti modernog doma kao i pripadajuću garažu te sjajno uređenu okućnicu. Tražite li manju kuću na parceli od samo 30×30 ovo je sjajan izbor!

Image and video hosting by TinyPic

Pošto se kuće ne mogu preuzimati jedna po jedna, možete ih preuzeti sve!
Download

U subotu nema mojih komentara jer moram na jednodnevni put. noburninmadheadbangmadblablapuknucurofl
Ako me trebate pitati nešto o simsu i drugim stvarima, ovdje je petar.sims@gmail.com
byby.

Post je objavljen 13.05.2010. u 18:36 sati.