Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maja-girl

Marketing

Kako napraviti dizajn za blog?

Sada kreću upute malo je komplicirano napraviti dizajn. Al sada ću vam ja pokušat što detaljnije objasnit kako napraviti dizajn koji je baš vaš. Pa krenimo od najlakšeg.
Prvo morate imat 2 slike koje ćete uredit u photoshopu il photofiltreu. Slike ću vam dat ja zato jer ćete radit s mojim kosturom i naravno na kosturu mora pisat da je kostur od vrina i t-timea.


SLIKA 1

Image and video hosting by TinyPic

I sada možete po toj slici šarat koliko god hočete ljepit slike potpisivat se itd. sve je po vašoj želji radite kako očete to će bit izgled dizajna. Sada čete uredit doljnju sliku.





SLIKA 2

Image and video hosting by TinyPic

Ovu sliku morate stavit istu boju crta kao što ste stavili o gore samo vam mora točno ispast..I sada gledajte kako bi vam kod trebao izgledati.


ZA HTML ME TRAŽITE NA MAIL:hip-hop_maya@net.hr

SADA IDEMO NA DIO DI ČEMO NAUČIT KAKO OBJAVIT DIZAJN DA GA NETKO MOŽE UZET. PRVO DIZAJN SMANJITE NA 320x227 (TOLIKO JA UZIMAM) I ONDA IDETE NA STRANICU http://tinypic.com i tamo uploadate onu sliku 1. Kliknete na browse/otvorite 1 sliku/open/upload i skopirajte onaj 1 kod u blog editor onda se bacamo na kod idete u http://rapidshare.com nađete svoj kod uploadajte ga i onda idete u blog editor tamo među alatima ima ko neka zemlja pa prvo link koda koji ste dobili u rapid share i onda npr DOWNLOAD DIZAJN. I sada to objavite i vaš dizajn je gotov do kraja. Ja sam vam sada objasnio kako se rade dizajni još vam moram objasnit avatare bannere itd. brusheve kako instalirat fontove kako nešto skinut s bloga itd.


Post je objavljen 15.04.2010. u 15:26 sati.