Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dunjaskrebljin

Marketing

D.j.e.v.e

Studentska udruga Djeve dokaz su kako fakultet ne mora biti naporan ili dosadan te kako se može učiti nove stvari kroz zabavu. To smo mogli pokazati kroz još jedan u nizu performansa koje su ponovile prije nekoliko dana. Točnije, ponovno su "spustile nebo".

Photobucket

Photobucket

Radna skupina Dje.V.E. (Djevojke vode evidenciju) nastala je krajem 2008. godine inicijativom studentica Učiteljskog fakulteta u Osijeku. Skupinu čine: Ana Lauš, Ana Leko, Doris Dundović, Maja Grden, Ema Grundler, Marina Martinović, Karolina Muha, Irina Oršolić, Darija Vranješević, Tena Wertag i Sonja Vranić (pridružuje se skupini u lipnju 2009. godine). Među dosadašnjim nastupima ističu se sudjelovanje na TEST-u 2009. godine gdje su projektom "Kako ste?" osvojile 2. mjesto posebno kreiranim plakatom. Sudjelovale su i u projektu osječke udruge "Breza"- "Zemlja bez granica" gdje su održavale radionice za djecu, ali i prisutne oduševile svojim plesnim performansom, ali i glumačkim pod nazivom "Spuštanje neba". Sve je započelo anketom među djecom gdje su odgovarali na pitanja "Sanjate li često i što sanjate". Među odgovorima se izdvojio onaj malog dječaka koji je rekao da sanja kako se nebo spušta da bi oni koji nisu više s nama mogli biti kraj nas. Zbog toga su Dje.v.e. održale performans ogledalima gdje su gledateljima nastojali približiti nebo i njegove stanovnike, što je mnoge dirnulo. Zbog toga su ponovno spustile nebo za svoje malo starije kolege koji su bili jednako oduševljeni.

Photobucket

Također treba napomenuti kako su svojom anketom "Kako ste?" također polučile veliki uspjeh što ih je potaklo na daljnje kreativne radionice, igraonice, performanse i sl. pa ih možemo očekivati i na ovogodišnjem "TEST"-u. Do tada, uživajte u Dje.v.a.ma.

Photobucket

Post je objavljen 05.01.2010. u 23:26 sati.