Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/s3xypric3

Marketing

prevara

Image and video hosting by TinyPic
Viđali smo se do kraja ljeta. Počela je jesen, a on je i dalje bio tu. Ne, nije to bila veza, nitko nije spominjao ljubav. Samo povremeni poljubac, pokoja noć. Čekala sam trenutak kada će to prestati, pomalo se bojala dana kada mi se neće javiti. Nisam sama sebi mogla priznati da sam počela uključivati osjećaje u tu igru.
Početkom jeseni morala sam se vratiti na faks. On je ostao u našem gradu. I baš kao što sam se bojala, poruke su se prorijedile, zajedničke noći iščezle. Zbog straha od samoće, između ostalog, prepustila sam se jednoj drugoj igri, koja je davno započela, samo je bila u pauzi. Karlo mu je bio, blago rečeno, čista suprotnost. Znam da zvuči nemoguće, ali pozitivna suprtotnost. Obojca su imala svoje vrline, i to baš one koji drugi nebi imao. Jedan strastven i divlji, drugi nježan i pažljiv. Marko bi se javio kad bih mu falila, a Karlo kad bi on falio meni. Vrijeme je prolazilo i mene je pomalo mučila pomisao da ću morati izabrati, da neću dovjeka moći uživati s obojcom.
U međuvremeni sam saznala da Marko ima drugu. Rastužila sam se i iznenadila, ali sam bila zadovoljna što imam Karla, što ne ostajem sama. Ali nisam mogla poreći da mi fali. Jedne večeri se javio:
-„Jesi slobodna večeras?“
-„jesam“- odgovorila sam kratko
„jel se vidimo?“-upitao je. Obično bi ja samo pitala kad i gdje, no danas sam odlučila biti nedostupna
„ne“-odgovorila sam, ne očekujući daljnju diskusiju.
„a zašto? Ljuta nešto??“-upitao je
-„ljuta ne. Razočarana.mogao si mi barem reći za nju.“
-„baš o tome želim porazgovarat s tobom. Molim te, barem 10 minuta?“
-„ok, za pola sata“-popustila sam. Moram priznati, zanimalo me što ima za reći.
Za pola sata čekala sam na dogovorenom mjestu. Pojavio se točno u minutu, kao i obično. Ušla sam, kratko me pozdravio i krenuo.
„kuda ćemo?“ upitao je.
„pojma nemam, možeš na staro mjesto“-rekla sam. Sve ono što sam mu mislila reći se izgubilo u trenu. Odvezao nas je na jezero, na mjesto gdje smo uvijek odlazili kako bi bili sami. Primio me za ruke, pogledao u oči. Nisam mogla podnjeti njegov pogled, pogledala sam u jezero. Zvijezde su se oslikavale na njegovoj mirnoj površini. Počeo mi je objašnjavti kako to nije trebalo ispasti kako je ispalo, kako su slučajno završili zajedno, i kako će ju ostaviti jer...
„Želim biti s tobom. Želim to od trenutka kad sam te prvi put poljubio“-rekao je
„dobro, zašto si šutio do sada? Više nije tako jednostavno“-rekla sam i napokon ga pogledala u oči.
„Je. Ostavit ću je. Želim bit s tobom.“-pala sam na te riječi i poljubila ga. Zagrlila sam ga čvrsto, ne želeći ga ispustiti nikada. Premjestila sam se njemu u krilo, zajahala ga, ne prestajući usnama ploviti njegovima, njegovim vratom, ramenima. Svukla sam mu majicu, milovala ga po torzu. Uskoro je i moja majica bila na susjednom sjedalu pored njegove, a njegove ruke posvuda po mom tijelu. Provlačio je prste kroz moju kosu, prolazio vršcima prstiju po mojoj kralježnici. U tom trenu znala sam samo jedno-da ga želim u sebi. Otkopčala sam mu traperice i zavukla ruku u bokserice. Obujmila sam ga čvrsto, pomalo preodlučno i spustila se na koljena. Dodirnula ga jezikom lagano, tek ga dodirujući, i prošla čitavom njegovom duljinom, na kojoj bi mu mnogi mogli pozavidjeti. Uzela sam glavić u usta i mazila ga jezikom. Spustila sam usnice do samog korjena i, držeći ga i dalje u ustima, polizala mu jaja. Stavio je svoj dlan na moj potiljak i nježno mi počeo pomicati glavu. U jednom trenu me naglo zaustavio, i povukao gore, natrag u njegovo krilo. Otkopčao je moje traperice i zavukao ruku. Bez problema je pronašao put do klitorisa i spretnim pokretima me počeo dovoditi do ludila. Svršila sam s vriskom, a potom ga snažno ugrizla za rame. Premjestili smo se na zadnje sjedište. Svukao mi je traperice, a zatim i svoje. Zatim sam ja skinula njegove is voje bokserice. Postavio me na sebe. Uzela sam ga odjednom u punoj dužini, što nije mali pothvat. Osjetila sam laganu bol, koja me samojoš više uzbuđivala. Obujmio je moj struk rukama i podizao me i spuštao natrag na njega. Ubrzo sam opet svršila. Premjestio me na sjedište tako da mu budem okrenuta leđima i prišao mi straga. Prošao mi je kurcem po maci dva tri puta, naboo par puta, više onako kao usput. baš kad sam mu htjela reć da mi ga više zabije, osjetila sam pritisak na guzi. Unatoč snažnom otporu, uspio je ugurati glavić, a ja sam počela vrištati od bolova i moliti ga da ga izvadi. Nije me poslušao.
„Samo se opusti, idemo polako“-rekao je i počeo mi ljubiti vrat, rukama milovati grudi i trbuh, macu... trebalo mi je par minuta da se priviknem, i bol je nestala. Iznenadila sam se kako je to zapravo dobar osjećaj bio. Polako ga je gurnuo dublje, osjetila sam laganu bol, ali ni izbliza kao u početku. Ova bol me je, naprotiv, uzbuđivala. Polako ga je stavljao i vadio, komadić po komadić, svaki put ulazeći sve dublje. Ubrzao je pokrete, cijelo vrijeme rukom mazeći moj klitoris. Svršila sam po treći put, osjetivši orgazam kao nikada do sad. Potresao mi je tijelo nekoliko minuta. Uskoro je i on ubrzao, nabio ga nekoliko puta naglo do kraja, i svršio u moju guzu . Izvukao ga je, zagrlio me čvrsto s leđa, poljubio u vrat:
„zaista, želim biti samo tvoj.“ Okernula sam se i poljubila ga u usta, sa zanosom koji nikad prije nisam osjetila.
„ipak, nije sve tako jednostavno“-ponovila sam.
„kako nije“-ostao je zbunjen
„pa... znaš, ja sam upravo prevarila Karla s tobom“


Post je objavljen 02.01.2010. u 00:29 sati.