Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cool-blog-2

Marketing

Haker došao do NASA-inih fotografija NLO-a

Gary McKinnon tvrdi da je pronašao dokumente gdje je zabilježeno 400 svjedočanstava o neidentificiranim letećim objektima.

Image and video hosting by TinyPic

Zbog potrage za dokazima o postojanju NLO-a, haker Gary McKinnon našao se u problemima. On je, naime, upao na službene stranice NASA-e te mu prijeti kazna zatvora od 70 godina, javlja Wired.

Tog 40-godišnjeg Britanca čeka izručenje u SAD iz njegovog doma u Londonu. Gary tvrdi da je na NASA-inim stranicama imao prilike vidjeti fotografije vanzemaljskih letjelica.

Haker smatra da tajne o NLO-ima ne smiju biti skrivene

McKinnovo pretraživanje američke internetske mreže trajalo je od veljače 2001. do ožujka 2002. godine. On kaže da ga je za takvu akciju inspirirala knjiga Huga Cornwalla "Priručnik za hakere", a glavna su mu zanimacija tajne američke vlade o vanzemaljskim letjelicama i visokoj tehnologiji.

Gary smatra kako takve informacije ne bi smjele biti skrivene od očiju javnosti. On, naime, tvrdi da je pronašao dokumente gdje je zabilježeno 400 svjedočanstava o neidentificiranim letećim objektima.

Preuzimali modernu tehnologiju od NLO-a

Svoje su neobične susrete s NLO-ima zapisivali kontrolori leta i osobe koje su zadužene za kontrolu nuklearnih raketa. Svjedoci prema Garyjevim tvrdnjama govore o najnovijoj tehnologiji koju su preuzeli od NLO-a ili su je pak uništili.

NASA prema hakerovim riječima ima velik broj fotografija te procesuiranih i neprocesuiranih dokumenata.

Na pitanje je li sve to što je vidio možda samo strateška igra američke vojske ili pak rekonstrukcija hipotetske situacije, Gary je odgovorio kako je sve moguće jer je općepoznato da vojska želi potpunu dominaciju na nebu.

Image and video hosting by TinyPic

Komajte što mislite:da li podaci o nlo-u trebaju biti skriveni ili ne!mah

Post je objavljen 19.12.2009. u 19:20 sati.