Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/beautyaddict

Marketing

Recenzija: MAC Shadestick u nijansi Penny



Za one koji ne znaju, da pojasnim što je to u biti shadestick. Ukratko, shadestick je kremasto sjenilo koje izgleda poput automatske olovke, ali je znatno deblje nego jedna olovka. Tekstura ovakvih sjenila je kremasta, lagano sedefasta/svilenkasta i osim što se mogu koristiti sama, mogu poslužiti i kao baza za neko drugo sjenilo.
Moja recenzija se odnosi na nijansu Penny, ali mislim kako je ovaj proizvod inače dostupan u par nijansi.

Kod nijanse Penny mi se zaista sviđa što je boja u potpunosti nenametljiva i zaista više djeluje kao baza za sjenilo nego kao sjenilo. Koristim ga uvijek kada nanosim sjenilo u bilo kojoj boji jer, i iako je shadestick kremast prilikom nanošenja, na kapku se posuši pa je sjenilo naneseno preko njega još postojanije. I osim što je sjenilo postojanije, boja je daleko intenzivnija nego kada je nanesena direktno na kapak.

MAC Shadestick inače ima 1,5g i to možda djeluje malo, ali zaista jako dugo traje jer ga ne treba previš trljati po kapku kako bi se boja primila. Što se cijene tiče, ovaj proizvod u dolarima nije ni nešto posebno skup, pogotovo jer se zaista isplati, može se koristiti za sve nijanse sjenila i zaista dugo traje. U SAD-u cijena mu je 16.50$ (oko 80,00 kuna) (+ iznos poreza u određenoj državi, u Kaliforniji je to 8%). I sve bi to bilo super kada bi takva cijena bila i kod nas u Europi (Njemačka, UK), ali nažalost, kako je sve u Europi skuplje tako je i ovo. Konkretnije, cijena u Njemačkoj mu je 18,50€ (oko 135,00 kuna) što je PUNO skuplje nego u SAD-u. Moja preporuka Vam je da svakako ovaj proizvod, ili bilo što od MAC-a naručite ili preko nekoga u SAD-u, ili preko neke pouzdane on line stranice koja prodaje autentične MAC proizvode (kod MAC-a ima jako puno lažnih proizvoda on line pa se toga čuvajte).

I kako biste vidjeli kako neko sjenilo izgleda preko Penny nijanse, uslikala sam Catrice Soft Eyeshadow Mono Velvet Matt - Dark Lilac nijansa pa možete tu sliku usporediti sa ovim slikama.

Ukupna ocjena: 5/5








MAC Shadestick Penny + Catrice Soft Eyeshadow Mono Velvet Matt - Dark Lilac


Vesna


Post je objavljen 08.12.2009. u 18:15 sati.