Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/beautyaddict

Marketing

Recenzija: Catrice Soft Eyeshadow Mono - Mystic Petrol & Dark Lilac


Catrice Soft Eyeshadow Mono Velvet Matt - Dark Lilac nijansa


Catrice svako malo izbacuje određeni dio asortimana (određene nijanse ruževa, lakova za nokte, sjenila i tome sl.) i umjesto njih uvodi nove nijanse i ova dva sjenila koja ću danas recenzirati spadaju u taj novi asortiman. Prošli tjedan recenzirala sam Rouge Satin ruž, nijansu Midnight Red i samo da napomenem kako je i ta nijansa dio novog asortimana. Ukoliko niste pročitali recenziju možete ju pročitati ovdje. A sad da se vratimo sjenilima.

Catrice Soft Eyeshadow Mono Velvet Matt u nijansi Dark Lilac je tamno ljubičasta nijansa i iako bi po nazivu ovo sjenilo trebalo biti mat, a u pakiranju i izgleda mat, ono to jednostavno nije. Meni je u biti i drago zbog toga, jer ne volim mat sjenila, ali ipak, ovo sjenilo nije pretjerano sedefasto već se onako lagano presijava kada se nanese i vjerujem kako boja ne bi bila toliko krasna kada bi sjenilo bilo mat.
Neka prijašnja catrice sjenila koja sam imala bila su poprilično praškasta, rasipala su se iako su i dalje bila postojana, ali ovo sjenilo zaista nije praškasto. Tekstura je bolja, čvršća u odnosu na prijašnja sjenila, i zahvaljujući tome sjenilo se lako nanosi bez suvišnog rasipanja po licu. Bez podloge za sjenilo boja neće biti kao u pakiranju, ali sva sreća pa valjda danas svatko tko posjeduje makar jedno sjenilo sigurno posjeduje i podlogu za sjenila te preporučam nanošenje ovog sjenila preko podloge jer je boja dosta intenzivnija, ljepša, sjenilo se bolje prima za podlogu nego za kožu i naravno, postojanije je nego samo na koži.

Catrice Soft Eyeshadow Mono u nijansi Mystic Petrol je blaga zelenkasto-plavičasta nijansa, po kvaliteti jednaka kao i Dark Lilac nijansa te preporučam da se i ovo sjenilo koristi preko podloge za sjenilo je će boja doći puno više do izražaja tako nego ako se sjenilo koristi samo, bez ikakve podloge. Uglavnom, sve što sam napisala za Dark Lilac nijansu, vrijedi i za Mystic Petrol.

Što se cijene tiče, ona je i više nego povoljna. Catrice mono sjenila dođu 17,90 kuna (Kozmo) što je zaista ništa u usporedbi s nekim sjenilima, a i dalje su itekako kvalitetna. Nemam pri ruci jedno od ovih sjenila da pogledam gramažu, ali to ću dodati naknadno.

Ukupna ocjena: 5/5


Catrice Soft Eyeshadow Mono - Mystic Petrol nijansa


Dark Lilac & Mystic Petrol preko podloge za sjenilo, na suncu


Dark Lilac & Mystic Petrol preko podloge za sjenilo, unutra


Dark Lilac & Mystic Petrol bez podloge za sjenilo, na suncu


Dark Lilac & Mystic Petrol bez podloge za sjenilo, unutra


Vesna


Post je objavljen 07.12.2009. u 14:30 sati.