Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinolovka

Marketing

FOTO TINO ( 108 ) - Josipović, Budiša... na Interliberu

Uz spomenute političare, aktualnog i bivšeg, na najvećem sajmu knjiga u Zagrebu viđena su i neke druga poznata lica iz javnog života.

U Zagrebu na Zagrebačkom velesajmu ministar kulture je svečano otvorio 32. međunarodni sajam knjiga i učila Interliber, 3. sajam glazbe i multimedija, te 34. Hrvatski salon inovacija Inova, što je zapravo najveći događaj takve vrste kod nas.


Josipović, Budiša, Pilsel, Kušec, Grgić, Raos...


Uz ministra Božu Biškupića prvog dana 32. sajma knjiga na Zagrebačkom velesajmu se pojavio veliki broj osoba iz hrvatskog društveno-političkog, odnosno javnog života. Na jednom, relativnom malom, mjestu našli su se, pomoćni zagrebački biskup, Vlado Košić, kontroverzni hrvatski pisac, Predrag Raos, dramski umjetnik, Goran Grgić, popularni radijski voditelj za djecu, Mladen Kušec i mnogi drugi, poglavito mlađa hrvatska populacija, što samo dokazuje koliko je knjiga kod Hrvata obožavana, usprkos nekim tumačenjima kako tome nije tako.


Naravno da jedna ovakva manifestacija nije mogla promaći ni predsjedničkim kandidatima, sasvim spontano ( Naravno da ironiziram, profesor Josipović na Interliber stigao je u dogovoru sa dvoje snimatelja javno.hr, S. B. i S. J., koji su ga vodili doslovce ispod ruku. Za što naravno postoje dokazi u multimedijama, odnosno video zapisima. Trebalo nam je samo par trenutaka da pohvatamo konce i shvatimo o čemu se radi s obzirom kako su do nas od ranije dospjele informacije o " usluzi za uslugu ". No, o tom-potom. Jedno je sigurno, to je bio čisti fotosesion. ) na Interliberu pojavio se i predsjednički kandidat SDP-a, profesor Ivo Josipović u društvu novinara riječkog Novog lista, kontroverznog Drage Pilsela


U devedesetminutnom obilasku impozantnog 32. sajma knjiga na Zagrebačkom velesajmu predsjednički kandidat najjače oporbene stranke rukovao se sa brojnim građanima te izlagačima kojih je na ovom Interliberu nešto manje od 300 iz više zemalja. U jednom trenutku susreli su se, bivši predsjednički kandidat, iste opcije ( ali različitog svjetonazora ), Dražen Budiša ( Budiša je 2000. godine bio kandidat koalicije SDP-HSLS na predsjedničkim izborima kada je u drugom krugu izgubio od aktualnog šefa države, Stjepana Mesića. Neki bi rekli kako se Račan baš nije previše trudio podržati Budišinu kandidaturu pa je sve prepustio profesoru Zdravku Tomcu. ) i aktualni predsjednički kandidat profesor Ivo Josipović. Nakon rukovanja, Budiša je tek kratko upitao Josipovića, " kako kampanja " i produžio svojim putem, kako to već godinama čini nakon što se povukao iz politike.


Predsjednički kandidat SDP-a, Ivo Josipović sa ovog Interlibera nije otišao praznih ruku, u najmanju ruku kupio je jednu knjigu, i to " Čuda Isusova ", naklade Ljevak. Naravno bilo je tu još knjiga, no mi smo odlučili istaknuti ovu knjigu. Profesor Josipović kratko se zadržao i na izložbenom prostoru Algoritma, omiljenom mjestu mladih koji su danas doslovno okupirali taj dio Interlibera, zbog nekoliko zvučnih naslova koji su izašli na hrvatsko tržište iz ove nakladničke kuće, ponajprije govorimo o malom čarobnjaku, Harry Potteru. ali i o novoj hit knjizi, SUMRAK, odnosno nastavku te knjige, MLADI MJESEC, uostalom, 20. ovog mjeseca u Zagrebu imamo i premijeru tog filma. Zaista možemo posvjedočiti kako je iznimno važno i nadasve korisno posjetiti ovaj sajam koji se u Zagrebu održava od 11. do 15. studenoga.


FOTO ZAPIS:


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket



Post je objavljen 12.11.2009. u 21:34 sati.