Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkostarije

Marketing

Opet pobjeda juniora i remi seniora

Juniori su u subotu u Oštarijama igrali protiv jedne od najslabijih momčadi lige, NK Mostanje. Unatoč dominaciji tokom cijelog susreta gosti mogu biti vrlo zadovoljni rezultatom jer je bilo "samo" 2:0 za naše juniore. Većina susreta se odigravala na polovici gostiju, a naši su propustili nekoliko vrlo izglednih prilika no nisu uspijeli iskoristiti priliku da dodatno poprave gol razliku. Strijelci ta dva pogotka su bili Šimić i Pribanić.

Mlađi i stariji pioniri su ovo kolo igrali protiv jake Dobre sa sv. Petra. Gosti su poznati po vrlo dobrim mladim selekcijama tako da su dva poraza za naše bila prilično očekivana. Mlađi pioniri su izgubil s 3:1, pogodak Cindrića, a stariji 10:1. Strijelac počasnog gola bio je Bunčić.

Seniori su ovog vikenda gostovali u Karlovcu kod NK Mostanje. Iako su naši seniori vodili gotovo cijelu utakmicu, domaćini su izvukli bod u završnici dvoboja pa je završilo rezultatom 1:1, a strijelac jedinog pogotka za naše seniore bio je Cazin. S ovim solidnim nastupom seniori su stigli do drugog boda u tri kola tako da zasad vrijedno sakupljaju bodove u borbi za opstanak.



Post je objavljen 15.09.2009. u 12:38 sati.