Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkostarije

Marketing

Pobjeda juniora u Draganiću, seniori neodlučeno

Ovog vikenda NK Oštarije zabilježio je dva uvjerljiva poraza pionirskih selekcija, pobjedu juniora i remi seniora, kad se sve zbroji i oduzme i nije tako loše...

Mlađi i stariji pioniri su u subotu gostovali u Žakanju kod NK Croatia 78 i upisali visoke poraze kod mnogo jačih domaćina. Poraženi su rezultatima od 11:0. Mlađi pioniri su pružili solidan otpor u prvom dijelu pa se na poluvrijeme otišlo sa samo 2:0 za domaće, ali u nastavku su naši izgubili korak. Stariji pioniri su već u početnih nekoliko minuta primili nekoliko golova šta je i dosta razumljivo jer su pioniri Croatie 78 lanjski pobjednici lige.

Juniori su popodne gostovali u Draganiću i iako su nastupili u nešto oslabljenom sastavu, odličnom partijom su stigli do uvjerljive pobjede protiv neugodnog suparnika. Završilo je s visokih 4:0 za naše juniore, a strijelci su bili Šimić 3 puta i Pribanić.

Seniori su u nedjelju igrali kod kuće protiv NK Draganić i upisali prvi bod ove sezone. Iako su seniori rano poveli pogotkom Cazina gosti su uspijeli izjednačiti sredinom prvog poluvremena. Unatoč dominaciji naših seniora rezultat se više nije mijenjao pa je završilo 1:1.



Post je objavljen 08.09.2009. u 13:32 sati.