Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkostarije

Marketing

Počela sezona 2009/10

Stigla nam je nova sezona. Nakon odrađenih priprema ekipe su spremne za novu natjecateljsku sezonu u 1. ŽNL. Glavni cilj i ove sezone će biti ostanak u prvoj lizi, a najviše se očekuje od juniora koji brane naslov, ali to neće biti nimalo lako jer je ove sezone konkurencija čak i još jača.
Uvodna utakmica sezone se odigrala u srijedu kad su seniori odigrali prvo kolo kupa. U goste je stigao lokalni rival, NK Josipdol. Prema očekivanjima seniori su uvjerljivo slavili rezultatom 5:1 i plasirali se u drugo kolo kupa. Strijelci su bili: Cazin i Gračanin po 2 gola i Capan 1.
U subotu su juniori odigrali svoju prvu utakmice sezone. U goste im je stigao NK Vojnić i nadali smo se da će juniori krenuti u prvenstvo pobjedom. Unatoč dominaciji naših juniora tokom cijele utakmice gosti su uspijeli izvući remi, bilo je 1:1. Strijelac jedinog pogotka za juniore je Bajlović.
Nedjeljno jutro je pripalo pionirskim selekcijama, prvi su zaigrali mlađi pioniri i uvjerljivo pobjedili goste iz Cetingrada s visokih 8:1. Cetingrad je stigao sa samo 8 igrača i bio je to rutinski posao za naše mlađe pionire. U strijelce su se upisali: Cindrić S. 3, Miletić 2, Puškarić, Cindrić A. i Bokulić 1.
Nakon njih su zaigrali pioniri i upisali poraz. Cetingrad je slavio rezultatom 2:1, a pogodak za naše pionire zabio je Todorović.
Seniori su prvenstvo otvorili gostovanjem u Vojniću. Nažalost, prvenstvo je otvoreno visokim porazom i lošom igrom. Prvo poluvrijeme je još bilo solidno, ali u drugom dijelu seniorima ništa nije polazilo za rukom. Na kraju je Vojnić pobjedio s glatkih 4:0.

Za kraj evo samo nekoliko slika s proslave 20. godišnjice kluba održane prošlog vikenda.












Post je objavljen 31.08.2009. u 11:55 sati.