Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/online-trgovina

Marketing

Logitech Harmony 900

Logitech danas predstavlja novi daljinski upravljač Logitech Harmony 900 uz redizajniranu RF tehnologiju, touch screen u boji, i intuitivne tipke. Logitech Harmony 900 daljinski upravljač tako omogućava jednostavnije upravljanje televizorom te uživanje u filmovima, igrama i glazbi čak i onda kad su uređaji za zabavu skriveni iza vrata ormarića.

Harmony 900 omogućava upravljanje i na 30 metara udaljenosti od uređaja bez dodatne gnjavaže koja se često povezuje s postavljanjem radio frekventne tehnologije. Bitno je postaviti jedan IR blaster te jedan ili dva mini blastera na ormariće ili police u blizini uređaja kojima se želi upravljati. Kad je podešavanje postavki završeno, vrata ormarića sustava za zabavu se mogu zatvoriti i usmjeriti daljinski upravljač u bilo kojem pravcu.

Dostupnost Harmonya 900 se očekuje diljem Europe u rujnu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2959,00 kuna. Dolazi u paketu s bazom za punjenje, obnovljivim baterijama, napajanjem za električnu energiju, IR blasterom i dva mini blastera.



Post je objavljen 11.08.2009. u 15:11 sati.