Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/audiopro

Marketing

AKAI noviteti sa NAMM sajma za 2009. godinu

AKAI je firma o kojoj u posljednje vrijeme puno slušamo u DJ krugovima. Ljubitelji MIDI klavijatura i padova su prepoznali kvalitetu koja se nudi uz povoljne cijene pa vam donosimo par noviteta sa ovogodišnjeg NAMM sajma.

AKAI MPK88
AkaiMPK88
Nakon popularnog MPK49 na red su došle i verzije sa više/manje oktava. 88 Hammer-action tipki, 16 padova koji vam pri ruci daju pristup 64 samplova i Q-Link kontrolna sekcija samo su neke od mogućnosti koje nudi ova sprava.

AKAI MPK61
AkaiMPK61
Broj manji kontroler sa 61 tipkom i svim funkcijama koje krase MPK seriju. Svi MPK kontroleri dolaze s Abletone Live Lite Akai Edition softwareom koji glazbeniku olakšava snimanje, komponiranje, impoviziranje, remix i uređivanje svojih glazbenih dionica.

AKAI MPK25
AkaiMPK25
Najmanji kontroler iz MPK palete. Zbog malih dimenzija se moralo malo uštedjeti na količini padova, ali i dalje predstavlja odličan izbor za sve koji traže kompaktni kontroler i sekvencer u jednom.

AKAI MINIAK
Photobucket
Definitivno jedan od zanimljivijih noviteta koje AKAI nudi za ovu godinu!! S namjerom da ponudi izravnog konkurenta Korg microKORG XL-u, AKAI je u suradnji s Alesis-om napravio spravu koja između ostalog nudi korisniku 600 preset zvukova, dva multimode filtra, tri envelope generatora, dva LFO-a, stereo efekte i 40-pojasni vokoder s gooseneck mikrofonom. Uz moćnu DSP tehnologiju, ovaj synth ima 24-bitnu rezoluciju na balansiranim ulazima i izlazima.

AKAI RPM8
Photobucket
Ovi 8'' two-way aktivni studijski monitori su stvoreni za korištenje uz MPC workstation-e i kontrolere. Svaki monitor ima bass zvučnik sa 80W RMS pojačalom koji može reproducirati frekvencije do 39 Hz. 1'' visokotonac se napaja preko 40W RMS pojačala.

Svi AKAI-jevi predstavljeni noviteti će biti dobavljivi i preko Audio Pro Artista krajem ljeta kad i službeno počinje prodaja u Europi. O ostalim novitetima možete više saznati na sljedećem linku: http://www.akaipro.com/contentmgr/showdetails.php/id/200002

Post je objavljen 22.07.2009. u 15:49 sati.