Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivotnemudrostigluposti

Marketing

a šta ćeš???



aaaa jebiga i sve!!! Danas ću malo psovati i biti prosta, ne da mi se više trošit dragocjeno vrijeme na komentiranje glupih budala koje hodaju ovim svijetom. Ko zna, možda sam i ja i ja jedna od njih pa svoje frustracije iskaljavam na ovom jebenom blogu koji izgleda niko ne čita. Neka, zaboli me neka stvar, bitno da ja izbacim iz sebe sve!!!!

Ma zaboli me neka stvar više za sve, apsolutno sve, jebe mi se živo!!!!!!
Nek svako živi kako hoće, ja sam uvjerena da se sve u životu vraća tako da tuđe ponašanje nije moj problem. Ono oko čega bi se ja trebala brinuti sam fucking JAAAAAA!!!!!!!!! E tu je i problem.
Na svakom koraku svi mi govore brini se samo za sebe a meni se to nekako čini sebično i egoistično. Pa nisam jedina na ovom svijetu i ne vrti se sve oko mene, zar ne??? Kako da mislim samo na sebe?? Kako???
Da sam ikad u životu sebi bila na prvom mjestu sve bi danas bilo drukčije. Izgleda da ja živim u nekoj imaginarnoj ideologiji a ideologija je najveći neprijatelj istine. Zato mi i je teško u životu, jer sam zaglibila u nešto šta ne postoji. Moj je život čista utopija!!!!!!!
Kad bi se suočila sa istinom možda me ne bi sve tako živciralo. Moram priznati da u zadnje vrijeme puno radim na sebi, pokušavam prihvatiti ono što ne mogu mijenjati i promijeniti ono što mogu. Samo...... prokleta navika je uvijek tu. Kako je teško promijeniti naviku, kad si na nešto naučen, kad je nešto sraslo s tobom. Kad budem imala djecu....učit ću ih samo realnosti al se bojim da će onda izrasti u loše ljude. Ma ko će više znati šta je dobro a šta loše??? Evo, čitam Bibliju, sve su to velike mudrosti al aj ih ti primjeni u životu. Meni se osobno to, u ovom današnjem svijetu čini preteško.

Post je objavljen 24.06.2009. u 15:16 sati.