Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkostarije

Marketing

Juniorima uručen pehar za prvo mjesto

Gotovo je gotovo!!!

Ovog vikenda odigralo se posljednje kolo sezone 2008./2009. Kad se sve zbroji i oduzme bila je to vrlo uspješna sezona s jednim osvojenim trofejom, ujedno i najvećim uspjehom u povijesti kluba, ali i sezona u kojoj je ispunjen najosnovniji cilj, ostanak u prvoj ligi.

Seniori su u zadnjem kolu gostovali u Zagorju na derbiju začelja i nažalost upisali težak poraz od novih drugoligaša. Bila je to utakmica bez rezutatskog značaja, ali mi smo to malo previše olako shvatili pa su nogometaši Mladosti stigli do visoke pobjede, 5:1. Jedini pogodak za nas postigao je Ivan Capan. Kao što je već otprije poznato seniori su završili svoj nastup na pretposljednjem, 13. mjestu u prvoj ligi.

A sad da se vratimo na subotu...
Pošto su juniori već prije dva kola osigurali naslov prvaka dogovoreno je da se za ovo posljednje kolo donese pehar i održi mala svečanost prije utakmice. Delegat iz Karlovca je prije početka utakmice uručio pehar našim juniorima, a klub se pobrinuo da svi igrači i treneri dobiju zaslužene medalje i majice kao vječno sjećanje na ovu nezaboravnu sezonu...




Nakon dodjele, u slavljeničkom raspoloženju, barem s naše strana započela je i utakmica. U tom zadnjem kolu dočekali smo susjede iz Zagorja, NK Mladost. Gosti su stigli s velikom željom da pobjede nove prvake, ali njihovi planovi su se rasipali već u prvih 10 minuta kad smo mi s dva rana pogotka vrlo brzo riješili utakmicu. Oba ta pogotka postigao je Alen Cazin. Do poluvremena smo povisili na 3:0 pogotkom Daria Stošića iz jedanaesterca, a konačnih 4:0 postavio je Ivan Šimić u završnici utakmice.




S tom novom pobjedom juniori su završili sezonu uvjerljivo vodeći sa 8 bodova prednosti ispred drugoplasirane Dobre. Upisali smo 18 pobjeda, 3 poraza i 1 neriješeni ishod uz gol razliku 60:17. Nije loše za prvi nastup u prvoj ligi! sretan smijeh naughty

Image Hosted by ImageShack.us


Nakon utakmice dodjeljena je i još jedna nagrada, nagrada za najboljeg strijelca kluba u protekloj sezoni koju je sponzorirao vaš blog vodeći vjerno rubriku "najbolji strijelac". Majicu za najboljeg strijelca uvjerljivo je osvojio Alen Cazin postigavši 21 pogodak ove sezone.




Uskoro ćemo se javiti s konačnim statistikama svih selekcija, a do tada... mah wave mah


Post je objavljen 15.06.2009. u 16:01 sati.