Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkostarije

Marketing

Osiguran opstanak u prvoj ligi

Sezona je ušla u samu završnicu pa su ovog vikenda pioniri odigrali svoje zadnje kolo, a idućeg će to odraditi seniori i juniori (zadnja dva). Ali, i njihovi konačni plasmani su već rješeni tako da će te utakmice biti samo stvar nadigravanja.

Juniori su gostovali u Zvečaju kod NK Mrežnice i upisali novu pobjedu. Mrežnica je momčad iz donjeg dijela ljestvice, ali isto tako i ekipe koja na proljeće nije upisala nijedan poraz na domaćem terenu, ali pobrinuli smo se da se taj niz ne nastavi. Juniori su slavili rezultatom 2:0, a pogotke su postigli Ivica Duvnjak i Ivan Šimić. Iako smo dominirali tokom cijele utakmice otpor domaćina smo slomili tek sredinom drugog dijela i došli do sasvim zaslužene pobjede te na taj način još povećali svoju bodovnu razliku u odnosu na ostatak lige.

U posljednjem kolu, mlađi pioniri su u Kamanju protiv NK Vrlovke upisali glatku pobjedu, štoviše, bila je to prava golijada pa se u strijelce upisao i vratar naših mlađih pionira realiziravši jedanaesterac. Bilo je 7:0, a zabijali su: Matej Medved i Mirko Pribanić 2, Stjepan Cindrić, Marko Božičević i Boris Radošević 1. Mlađi pioniri svoju prvu sezonu završavaju u sredini ljestvice, a više ćemo znati kada dođu konačne tablice.

Pioniri su kod Vrlovke imali direktan okršaj za drugo mjesto i nažalost upisali su uvjerljiv poraz te na kraju osvojili treće mjesto. Otputovali su u Kamanje u oslabljenom sastavu i domaćini su to iskoristili i slavili rezultatom 6:1. Jedini pogodak za naše pionire postigao je Leon Duić.

Seniori su popodne igrali protiv Mrežnice i nadali smo se pobjedi ili porazu Mladosti na gostovanju kod Dobre kako bi osigurali ostanak u prvoj ligi. Ostanak je osiguran a poklopila su se čak i oba rezultata. Naši seniori su stigli do domaće pobjede, a slavili su rezultatom 1:0. Strijelac jedinog gola je bio Dane Ivanišević iz penala. Zanimljiva stvar je da je ovo seniori prva utakmica ove sezone (25. kolo) u kojoj nisu primili pogodak. Napokon i mi možemo reći da je mreža ostala netaknuta. S ta 3 boda seniori su osigurali to pretposljednje mjesto i sada idu rasterečeno u Zagorje na lokalni derbi u posljednjem kolu.



Post je objavljen 08.06.2009. u 12:29 sati.