Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkostarije

Marketing

Nova pobjeda juniora, pioniri do 3 boda bez borbe

Kao i inače, izvještaj započinjemo sa selekcijom juniora koja jedina svoje nastupe ima subotom dok svi ostali svoje utakmice igraju u nedjelju. Srećom, ni ovaj izvještaj se neće puno razlikovati od drugih, barem što se tiče juniora, jer je upisana nova pobjeda, sada već 6. u nizu. U goste juniorima je stigao neugodan suparnik NK Cetingrad s kojim su se juniori na jesen puno namučili u gostima, ali ipak slavili rezultatom 2:0. U subotu je odigrana utakmica po već dobro poznatom scenariju, najgore zabiti prvi gol. Cetingrad je dugo odolijevao našim napadima, ali kad smo poveli sve je krenulo puno lakše. Na odmoru je bilo 1:0, a u drugom dijelu je nastupila golijada pa je konačan rezultat bio visokih 5:1 za nas. U strijelce su se upisivali Jasmin Turković s dva pogotka te Alen Gračanin, Ivan Šimić i Alen Cazin s jednim pogotkom. S ova 3 boda juniori su došli na sam prag osvajanja naslova prvaka jer im sad teoretski treba još samo bod u posljednje 3 utakmice da budu prvaci, a nije isključeno ni da se Zrinski možda i posklize u kojoj od svojih utakmica...

Nedjeljno dopodne pripada našim najmlađim selekcija. Ovog vikenda su se očekivale dvije pobjede protiv gostiju iz Zvečaja, NK Mrežnice. Nažalost, mlađi pioniri su propustili veliku priliku da dođu do nova 3 boda. Gosti su stigli sa samo 9 igrača, ali su se uspješno branili tokom cijele utakmice, a krajem prvog dijela su uspjeli i povesti, no srećom vrlo brzo su naši izjednačili autogolom gostiju. Tih 1:1 s odmora bio je i konačan rezultat, ujedno i prvi neodlučeni ishod za naše mlađe pionire ove sezone.

Stariji pioniri su stigli do glatke pobjede od 3:0, a nisu se čak ni umorili. Iako se tu očekivala glatka pobjeda i popravljanje gol razlike gosti nisu ni doputovali na utakmicu pa se tako piše 3:0 za naše pionire.

Seniori su popodne otputovali na daleko gostovanje u Cetingrad. Otišlo se s planom da se pruži što bolji otpor i pokuša možda uloviti pokoji bod, no uspijeli su samo u onom prvom, pružanju dobrog otpora. Iako smo rano poveli pogotkom Maria Stošića, gosti okreću rezultat i dolaze do prednosti od 3:1. Do kraja naši seniori još uspjevaju smanjiti pogotkom Krešimira Mihaljevića pa je krajnji rezultat bio 3:2 za domaćine. Seniori imaju još dva kola do kraja i sada je sve izglednije da će završiti na pretposljednjem mjestu prvenstvene ljestvice čime će biti ostvaren osnovni cilj za ovu sezonu, ostanak u prvoj ligi.



Post je objavljen 01.06.2009. u 12:45 sati.