Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkostarije

Marketing

Juniori nadomak naslovu prvaka!!

Pozdrav!! Novi vikend...nove utakmice.
Evo, ovaj put počinjemo sa juniorskim izvještajem. Juniori su u subotu išli na vrlo teško gostovanje kod NK Zrinski u Ozalj. Ova utakmica je juniorima bila možda i najvažnija jer se igrao pravi derbi – prvi protiv drugog na tablici. Ulozi su bili veliki za obje momčadi jer je ova utakmica bila možda i ključna za rješavanje prvenstva! Otputovali smo u Ozalj s ciljem ne izgubiti utakmicu, a po mogućnosti odnijeti 3 boda iz Ozlja. Upravo to juniori su i ostvarili odigravši jednu od boljih utakmica. Iako su gosti bili nabrijani da nas pobijede i smanje razliku na tablici, mi smo bili ti koji su poveli dosta ranim golom Alena Cazina. Do kraja poluvremena su obje momčadi igrale dobar nogomet i na poluvrijeme se otišlo sa 0:1. Drugo poluvrijeme NK Zrinski bolje otvara i uspijevaju izjednačiti na 1:1. Međutim, naši juniori se nisu dali uzdrmati i počeli su igrati još agresivnije prema golu protivnika! Ti napadi su urodili plodom 10 minuta prije kraja kad smo uspijeli 2. puta u utakmici povesti golom Ivana Šimića. Nakon toga, domaćini pokušavaju očajnički izjednačiti, ali uspijeli smo im jednom kontrom zabiti još jedan gol za konačnih 1:3. Strijelac opet Šimić. Ovom pobjedom smo pobjegli NK Zrinski na velikih 5 bodova sa utakmicom manje. Sada nas čekaju još 4 kola u koja moramo osvojiti 4 boda da i teoretski osiguramo naslov prvaka.
Ovom prilikom želim čestitati svim našim junorima na zalaganju koje su pružili u subotu, ali i juniorima NK Zrinski na korektnoj borbi kroz cijelu utakmicu iako su ulozi bili veliki.

Mlađi i stariji pioniri su u nedjelju išli na gostovanje kod NK Cetingrad. Nažalost, nisu uspijeli osvojiti niti boda. Mlađi pioniri su bili bez nekoliko prvotimaca pa su izgubili sa 12:0. Stariji pioniri su također igrali derbi protiv dobre ekipe iz Cetingrada, ali slabom igrom izgubili su sa 5:1. Strijelac jedinog pogotka za naše pionire bio je Ante Mihaljević. Međutim, stariji pioniri još uvijek ostaju u borbi za jedno od prva 3 mjesta na tablici. Sretno dečki!!

A naši seniori su u nedjelju u Oštarijama odigrali utakmicu protiv vodeće momčadi NK Zrinski Ozalj. Rezultat je na kraju bio 1:4 za NK Zrinski. Iako rezultat sugerira da su Ozljani lako pobijedili, to nije bilo baš tako. Prvo poluvrijeme su gosti uspijeli zabiti 2 gola, ali pri kraju poluvremena Dane Ivanišević smanjuje iz 11-erca na 2:1. To prvo poluvrijeme su naši seniori odigrali vrlo dobro i nadigrali goste, međutim manjak koncentracije naših napadača nas je koštao. U drugom poluvremenu naš igrač dobiva drugi žuti karton i tad se igra skroz raspala. Tada su gosti zadržavali loptu u svom posjedu i sa još 2 gola dotukli naše seniore.
Nažalost, moramo spomenuti i suđenje koje nije bilo na razini suđenja u 1. ŽNL. Sudac uopće nije imao ravnopravan kriterij prema ekipama. Namjerno ili ne?? To ćemo ostaviti vama na prosudbu, ali žalosno je da očito „slabije“ ekipe ne smiju pobijediti vodeću momčad... no

Eto, toliko za ovaj vikend.
Pozivamo sve idući vikend da dođu pogledati juniorsku utakmicu u subotu na stadionu u Oštarijama protiv NK Cetingrad. Dođite i dajte podršku juniorima da naprave pravi pothvat i da osvoje 1.ŽNL! Isplati se! Također, u nedjelju igraju i mlađi i stariji pioniri u Oštarijama dok seniori idu na gostovanje.

Pozdrav od uredništva bloga!! wave


Post je objavljen 25.05.2009. u 13:10 sati.