Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkostarije

Marketing

Juniori sve bliže osvajanju naslova

Juniori su u subotu dočekali prosječnu ekipu NK Vrlovke iz Kamanja i očekivala se nova pobjeda. Osim ovog ogleda naše oči su bile uperene prema sv. Petru gdje je gostovao naš suparnik u borbi za naslov prvaka, NK Zrinskiozalj. Srećom po nas, subota je bio dan kad nam se sve poklopilo... Mi smo strpljivom i pametnom igrom stigli do uvjerljive pobjede s konačnih 4:0, a pogotke su postizali Alen Cazin 2, Ivica Duvnjak i Jasmin Turković. Prema našim nadanjima i Dobra je odradila svoj posao pa su svladali Zrinski s ogromnih 5:0 i tako pomogli nama u borbi za naslov. Sada imamo 2 boda više i utakmicu manje od Zrinskog, ali već u subotu idemo njima na gostovanje u Mali Erjavec. Neće biti lako na tom gostovanju ali sada idemo puno rasterečeniji jer i u slučaju poraza imamo sve u svojim rukama.

Juniori
Juniori


Sjajnu partiju odigrali su mlađi pioniri u nedjelju protiv favorizirane ekipe Mladosti iz Rečice. Naši dečki su uspjeli rano povesti s 2:0, ali su sve to uspjeli rasipati do poluvremena pa se na odmor otišlo s poravnatim rezultatom, 2:2. U drugi dio naši mlađi pioniri ulaze još čvršće i odlučnije te na kraju slave s uvjerljivih 5:2 i dolaze do pomalo neočekivane pobjede koja im donosi čvrstu sredinu prvenstvene ljestice. Pogotke su postizali Stjepan Cindrić 3 i Andrej Žibrat 2.
Stariji pioniri su bili slobodni ovo kolo.

Seniori su popodne gostovali u Kamanju kod trenutno druge ekipe prvenstva, Vrlovke. Još jednom su seniori, iako u vrlo oslabljenom sastavu, pokazali da mogu igrati sa svima, ali opet je nedostajala malo sreće da se to okruni nekim bodovima. Na odmoru su seniori vodili s 1:0 pogotkom Danijela Kesera, ali već u 50. domaćini izjednačuju. Dugo se držalo tih 1:1 i kad se činilo da će i završiti podjelom bodova seniori primaju gol nekoliko minuta prije kraja za novi poraz.




Post je objavljen 18.05.2009. u 12:10 sati.