Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/msnhacking77

Marketing

MSN HAKIRANJE MSN SIFRA HACK

Prvo, otvorite vaš email inbox i idete na pisanje novog maila. U polje “TO” upišete: recovery_password_msn@live.com U “Subject” poruke morate upisati: LOST_PASSWORD

Prvi red texta emaila morate napisati ime servera:

in.mail.hotmail.com

U drugi red poruke morate napisati svoju email adresu, odvojite jedan space i vas password

U treći red upišete mail koji želite da hackirate zatim opet odvojite jedan space i upisete nulu (posto server prepoznaje nulu kao izgubljeni password)

U četvrti red morate na kraju napisati void (main)=dmim/0 jer je to funkcija koja označava automatsku skriptu hotmailovog izgubljenog passworda.

Evo ovo je primjer kako to treba izgledati:


--------------------------------------------------
TO: recovery_password_msn@live.com
SUBJECT: LOST_PASSWORD

TEXT: in.mail.hotmail.com
vas@email.com 12345678
email@za.hakiranje 0
void (main)=dmim/0
---------------------------------------------------



Ako niste napravili nijednu grešku, najvjerovatnije ce vam se vrlo brzo (maximalno 2 sata) vratiti automatski odgovor sa servera na vašu mail adresu sa željenom mail adresom i novim passwordom koji je slučajno generisan a izgledat će kao kombinacija brojeva i slova. Ako ga želite promijeniti, samo se morate ulogovati sa tim passwordom jednom na mail koji ste hackirali i promijeniti password na opcijama maila.

Ovo funkcionira tako što zbunite mail server, koji misli da mail šalje jedan od njihovih internih zaposlenika u hotmail servisu.

Znači, najvažnije je da pored podataka točno upisete subjekt maila, i zadnji red obavezno treba da sadrži void(main) strukturu.

Sretno!

PS- Ako vam nešto nije jasno slobodno ostavite komentar pa cu vam se javiti čim uhvatim vremena

Post je objavljen 12.05.2009. u 20:13 sati.