Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkostarije

Marketing

Mlađi pioniri uspješni, novi poraz seniora

Ovog vikenda nastupile su 3 ekipe. Juniorsko gostovanje u Slunju je odgođeno pa su svi susreti odigrani u nedjelju. Mlađi i stariji pioniri su gostovali u Donjem Mekušju kod NK Kupe. Otišli smo u Mekušje s nadom da se možemo vratiti s punim plijenom i svih 6 bodova ali ostvaren je ipak, samo, polovičan uspjeh. Mlađi pioniri su pobjedili rezultatom 1:0 u utakmici koja je protekla u potpunoj dominaciji naših nogometaša, a domaćine su samo čudo i naši promašaji uspjeli spasiti od katastrofe. Na kraju smo jedva uspjeli izboriti i tu pobjedu jer je pobjednički pogodak 3 minute prije kraja postigao Davorin Stipetić.
Nakon njih na redu su bili pioniri da odrade svoj posao, al nije sve išlo tako glatko. Iako su na poluvremenu vodili s 2:1 na kraju su ipak poraženi rezultatom 3:2. Ovime su pioniri uvelike smanjili svoje izglede u borbi za naslov. Strijelac oba pogotka u Mekušju je bio Marko Kesner.
Seniori su popodne ugostili ekipu Slunja, trenutno petoplasiranu momčad lige. Kao i obično, nije krenulo dobro i primamo dva brza pogotka. Do poluvremena je rezultat uspio smanjiti Danijel Keser. U drugi dio se ušlo nešto bolje i krenuli smo po izjednačenje. Do njega smo i došli, zabio je Dane Ivanišević. I kad su se svi ponadali da se može do potpunog preokreta događa se novi šok, pogodak gostiju za 3:2, rezultat koji se zadržao do kraja utakmice.



Post je objavljen 12.05.2009. u 10:33 sati.