Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

MEĐU NAJBOLJIMA U HRVATSKOJ

KALNIK
Piše: Dražen Rendić

U srijedu 29. travnja u Spomen domu Kalnik održana je izborno-izvještajna skupština Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije.

Skupštinu je otvorio dosadašnji predsjednik županijskih vatrogasaca Marijan Kicivoj. On je pozdravio prisutne delegate skupštine, predstavnike VZ susjednih županija i goste na ovom skupu među kojima je bio župan Darko Koren, potpredsjednik Županijske skupštine Ivan Vuk, gradonačelnik Križevaca Branko Hrg, potpredsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice Mijo Brlečić, zapovjednik protupožarne eskadrile Hrvatskog zrakoplovstva iz Zemunika Donjeg bojnik Ivica Markač i drugi.

Image and video hosting by TinyPic

Izvještaj o bogatom i plodnom radu u proteklom četverogodišnjem razdoblju podnio je Marijan Kicivoj, a financijsko izvješće Josip Krček. Nakon usvajanja istih, jednoglasno usvojen je i prijedlog izmjene i dopune Statuta zajednice kao i izmjene i dopune Poslovnika o radu Skupštine i izvršnih tijela. Jednoglasno usvojen je i plan rada za ovu godinu kao i finscijski plan.

Na skupštine dana je razrješnica starom i izabrano je novo rukovodstvo za četverogodišnje razdoblje. Za predsjednika VZ Županije izabran je Ivan Golubić, za potpredsjednike Dušan Koščić i Ivan Matasović, novi zapovjednik je Valent Furmeg, a dozapovjednici Slavko Tucaković i Marijan Kicivoj. Tajnik je Mirjana Futač, a blagajnik Josip Krček. opširnije



Post je objavljen 30.04.2009. u 20:00 sati.