Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

100 GODINA HRNETIĆ- NOVAKA

HRNETIĆ- NOVAKI

Sto godina svoga osnutka, te proslavu Dana vatrogastva i svetog Florijana, ovog vikenda organizira DVD Hrnetić Novaki, najavljeno je na press konferenciji.

DVD Hrnetić - Novaki jedno je od 6 vatrogasnih društava na području Karlovačke županije koja se ponose stoljetnom tradicijom, naglasio je predsjednik Goran Franković.

Image and video hosting by TinyPic

Slavlje počinje već u petak i to prezentacijom vozila 'Buba kluba' ispred doma u Hrnetiću. Navečer će uslijediti zabava za odrasle, dok je najmlađima namijenjen zabavni park.

U subotu se slavi Dan vatrogastva i svetog Florijana – zaštitnika vatrogasaca, najavio je zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Robert Hranilović. Sudionici proslave okupit će se s vozilima u Vatrogasnom centru u Karlovcu, obići će postav budućeg Muzeja vatrogastva, te potom u mimohodu ešalona krenuti karlovačkim ulicama.

Uslijedit će blagoslov vatrogasaca, polaganje vijenaca za umrle, prigodne govorancije i primopredaja novog vatrogasnog vozila DVD-u Hrnetić – Novaki.Nedjelja je dan rezerviran za folkloraše i lovce. Točnije, KUD-ovi su od 15 do 18 sati zaduženi za zabavljanje gostiju, dok će lovci biti glavni kuhari. radio Mrežnica



Post je objavljen 29.04.2009. u 08:02 sati.