Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkostarije

Marketing

Pioniri i dalje u borbi za vrh

Iza nas je još jedan natjecateljski vikend. Ovog puta su nastupile tri selekcije nogometnog kluba Oštarije, a upisana je samo jedna pobjeda te dva uvjerljiva poraza.
Juniori su ovo kolo bili slobodni, ali valja napomenuti da već u srijedu igraju 2. kolo kupa protiv Ogulina u gostima, tako da neće biti previše odmora za njih.
Pošto juniori nisu igrali, subota je bila bez utakmica naših ekipa, ali je zato raspored u nedjelju bio vrlo bogat. Pionirske selekcije su gostovale u Zagorju kod NK Mladost. Mlađi pioniri su očekivano izgubil rezultatom 4:0, ali kako su mlađi pioniri Mladosti jedni od najboljih u ligi valja napomenuti da je ovo vrlo dobar rezultat za naše najmlađe nogometaše.
Poslije njih na teren su izišli stariji pioniri. Oni su imali pred sobom imperativ pobjede kako bi ostali u borbi za vrh prvenstvene ljestvice. U tome su i uspjeli, možda malo teže od očekivanog, ali pišu se 3 boda. Rezultat tog dvoboja je bio 1:0, a strijelac pobjedonosnog i jedinog pogotka na utakmici je bio Ante Mihaljević.
Seniori su popodne otputovali u Dugu Resu na noge vrlo jakom suparniku pokušati pružiti što bolji otpor. Uspjeli su se odlično držati prvih 45 minuta, ali kad je Duga Resa povela, uz veliku sudačku pomoć, spasa više nije bilo pa je konačan rezultat bio 5:0 za domaćine.
Kao jednu malu zanimljivost valja napomenuti kako nam je jučer isti sudac sudio sve tri utakmice. Mnogi će reći, dobro, Bože moj, vidi slučajnosti... Ali, zaimljivost u tome je da isti sudac po pravilima ne bi smio suditi toliko utakmica u jednom danu, baš kao što igrač ne smije igrati dvije utakmice tako sudac ne bi smio ni suditi toliko dvoboja, ali to su pitanja za ljude iz saveza.....

Za kraj jedna kratka najava idućeg vikenda kad se naše ekipe igraju derbi za derbijem. Pioniri se susreću s Draganićem, a trenutno te dvije ekipe dijele drugu poziciju s istim brojem bodova. Juniori gostuju kod NK Dobre, lokalnog rivala ali i velikog suparnika u borbi za naslov, a seniori dan poslije igraju također protiv Dobre u vrlo zanimljivom dvoboju protiv velikih rivala.



Post je objavljen 27.04.2009. u 12:46 sati.