Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

ZAPALJEN AUTOBUS NAVIJAČA SLOBODE NA STAROM IGRALIŠTU!

MOSTAR

Molotovljevim koktelom zapalili autobus simpatizera Slobode . Policija nikoga nije privela, ali zna ko je odgovoran.Autobus u plamenu , nitko nije stradao, ali je u tuči dvije navijačke grupe bilo lakše ozljeđenih

Simpatizerima Slobode koji su se vraćali s utakmice u Širokom Brijegu, navijači Zrinjskog priredili su jučer poslije podne u Mostaru zasjedu i zapalili im autobus.Incident u kojem, prema policijskoj verziji, nije bilo ozljeđenih, dogodio se oko 18.30 sati u ulici Kralja Zvonimira, na starom Veležovom igralištu.

"Ultrasi" su napravili "sačekušu", a kada je pod slabom policijskom pratnjom naišao autobus, u kojem je bilo skoro 25 Tuzlaka, počeli su bacati kamenje. Nakon toga su, najvjerojatnije Molotovljevim koktelom, zapalili autobus, iz kojeg su, srećom, na vrijeme pobjegli navijači Slobode.

Dok su na mjesto događaja stigli policajci, izbila je i tuča između "Ultrasa" i "Fukara", u kojoj je, prema izjavama očevidaca, a suprotno prvim policijskim izvještajima, bilo nekoliko lakše ozljeđenih.

Autobus poduzeća "Ljaljić" koji je, kako su kazali svjedoci, buknuo u trenu, ugašen je brzom intervencijom mostarskih vatrogasaca. opširnije


Post je objavljen 27.04.2009. u 08:00 sati.