Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/divlje-svinje

Marketing

Zlatko Šimčić sudi prvu ligu???

NK INTER ZAPREŠIĆ vs HNK CIBALIA 0:0
Suci: Zlatko Šimčić (Koprivnica), Tomislav Petrović (Valpovo), Tomislav Šetka (Đakovo)

Nažalost opet u Zaprešiću nogomet igraju suci a ne igrači.
Po tko zna koji put opet smo teško oštećeni od strane sudaca, izgleda da što se više priča o njima oni su gori.
Još se mogu shvatit sudačke pogreške (namjerne ili slučajne) tipa ne dosuđen prekršaj, ne jednaki kriteriji u utakmici, ali ovo što je danas izveo Zlatko Šimčić (Koprivnica) je dno dna.
U 32. minuti Grguruvić izvodi slobodan udarac i lopta ulazi u gol, ali umjesto slavlja, Zlatko Šimčić donosi tugu, razočaranje i zbunjenost svih prisutnih. Iz neobjašnivih i samo njemu znanih razloga poništava gol i daje igraču Cibalie žuti karton, tako oštetivši Inter a ne Cibaliu.
Takvo suđenje vjerujem da nije ni za neku županijsku ligu a ne za Prvu HNL. Opet se pokazalo da interesi bogatijih kroje bodove i tablicu HNL-a. Pitam se za koliko su neki ljudi bogatiji nakon ove utakmice? Ovo je dno dna, mnogi su mislili da nemože gore suđenje od onog protiv Hajduka, ali Zlatko Šimčić nas je uvjerio da može.
Neznam da li je ovo smiješno ili žalosno, zašto taj sudac sudi prvu ligu?
Hoće li sudac ikako odgovarati za svoje pogreške danas? Dva boda koja nam je Zlatko Šimčić ukrao nitko nam nemože vratiti. Mi nismo pobjegli Zadru, ali vjerojatno je Zlatko Šimčić dosta bogatiji nakon ove utakmice.
Šimčiću da li te sram???


Molio bih ako netko može uploudat snimku poništenog gola na youtube da to i učini, da svi mogu vidjet "veličanstveno" suđenje Zlatka Šimčića. Ako takvi suci i dalje budu sudili HNL, jadan naš nogomet.


+ no nije to prvi cirkus Zlatka Šimčića bilo ih je još, ali ovaj danas je najjadniji.
evo još par žalbi na tog sudca, ali izgleda da mora sudit:
jedan od cirkusa Šimčića
još jedan
i još jedan
a ima ih još...

A i sportnet je napisao nešto ovdje.

Post je objavljen 26.04.2009. u 21:48 sati.