Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dalibor

Marketing

Bubiton - anonimna kolekcija za borbu protiv raka dojke



Kreirao Bubiton - ako vas je volja - šaljite anonimne fotke grudiju ( u decentnom izdanju ) na jedinstvenu email adresu za objavu i pridružite se borbi protiv raka dojke. A zašto ne ?

email: post@bubiton.posterous.com

( sliku poslati kao attachment, te se ista automatski nakon pregleda od strane moderatora/ice objavljuje na Bubitonu, a vaš mail nigdje nije vidljiv, niti moderatorima/cama )

Dodatna objašnjenja:

Objavljivanje slika se moderira te nije dopušteno slati slike eksplicitnog, pornografskog , neukusnog karaktera kao i neautentične slike kopirane s drugih stranica te će iste biti brisane iz sustava.

Anonimnim slanjem amaterskih slika Vaših grudiju, na email adresu: post@bubiton.posterous.com , priključite se u borbu protiv raka dojke , a cilj je ove stranice da se na kreativan način probudi svijest javnosti o istom. Neznam šta kasnije napraviti od cijele priče, ali budemo sigurno smislili nekaj pametno...

Preuzmite Nacionalni program ranog otkrivanja raka dojke izdanog od strane Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi Republike Hrvatskehttp://www.europadonna.hr/download/Nacionalni%20program%20ranog%20otkrivanja%20raka%20dojke.pdf

Žao mi je ako netko ne shvaća ovo kao dobru namjeru jer to nije moja originalna ideja nego akcija koju su ženske udruge u inozemstvu prakticirale i prije. Pa ako kome smeta što sam se toga sjetio ja kao muškarac, nek me začepi u roku odmah ;)

Bojim se da odaziva baš i neće biti jer je tema nezrela i neukusna za naše podneblje, jelda ?


VAŽNA NADOPUNA:
U bikiniju i sve pet. ?




Post je objavljen 21.04.2009. u 19:08 sati.