Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkostarije

Marketing

Polovičan uspjeh ovog vikenda

Juniori pobijedili, seniori izgubili... To je učinak naših igrača ovaj vikend. I juniori i seniori su igrali protiv NK Mostanje.
U subotu su juniori otputovali u Mostanje odigrati svoju utakmicu. Protivnici su posljednji na ljestvici tako da se očekivala naša pobjeda. Naši juniori su pobijedili rezultatom 2:1 i odnijeli kući sva 3 boda. Iako rezultat možda sugerira da je utakmica bila neizvjesna, ipak nije bilo tako. Naši igrači su cijelu utakmicu uvjerljivo dominirali na terenu i igralo se cijelo vrijeme na polovici domaćina, ali po dosta teškom terenu bilo je teško kontrolirati loptu tako da nije bilo više golova iako je bilo puno prilika za naše igrače. Pred sam kraj utakmice, domaćini su ipak iz jedinog udarca prema našem golu smanjili rezultat na 2:1. Za naše juniore, golove su dali Jasmin Turković i Alen Cazin. Treba još napomenuti da nismo uspjeli realizirati jedanaesterac, a i igrali smo bez 3 prvotimca. Ovo su još 3 boda koja su vrlo bitna u utrci za naslov.

Seniori su u nedjelju u Oštarijama odigrali svoj susret. U uzbudljivom susretu, više sreće su imali gosti i pobijedili sa 4:3. Naši seniori su loše otvorili utakmicu i ubrzo je već bilo 0:2 za Mostanje. Igrači su pokušavali, ali nakon nekoliko nes(p)retnih reakcija naše obrane dobili smo još 2 gola i na poluvremenu je bilo pomalo nevjerojatnih 0:4 za goste. Izgleda da su se naši igrači na poluvremenu dogovorili da će krenuti jačim ritmom u drugo poluvrijeme. Tako je i bilo, Oštarci otvaraju drugo poluvrijeme ranim golom, a kasnije i uraganskim pritiskom na goste koji u drugom poluvremenu nisu mogli prijeći centar. Taj pritisak se isplatio i ubrzo je bilo 3:4. Do kraja susreta su naši igrači bacili sve karte u napad nebi li izjednačili, ali lopta nije htjela u gol i gosti su na kraju ipak bili ti koji su slavili nova 3 boda. Golove za NK Oštarije dali su Glavaš 2 i Pribanić.

Ovaj vikend su mlađi pioniri i pioniri bili slobodni.

Treba napomenuti da su naši juniori prošli tjedan (u srijedu) odigrali i Kup utakmicu protiv općinskog drugoligaša NK Josipdol. U skladu sa vidljivom razlikom u kvaliteti, naši juniori su lijepom igrom slavili sa čak 6:0. Golove su dali: Ante Mihaljević, Alexander Bajlović, Ivica Duvnjak, Alen Cazin, Alen Gračanin i Davor Žilić. Ždrijeb za daljnje natjecanje u Kupu održat će se ovaj utorak.

NK Oštarije


Post je objavljen 19.04.2009. u 23:54 sati.