Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

ČETVERO POGINULIH KOD NIŠA

NIŠ

U prometnoj nesreći nedaleko od centra Niša, četiri osobe poginule, a jedna teško ozljeđena. Automobil, uslijed neprilagođene brzine udario u drvo. Vatrogasci više od sat vremena izvlačili putnike.

Četiri osobe su poginule, a jedna teško ozljeđena u prometnoj nesreći koja se rano jutros dogodila u Bulevaru Nemanjića u Nišu kada je putnički automobil udario u drvo.Poginuli su U.T (19), P.R. (28) iz Niša i djevojka J. R. (23) iz Prokuplja. Četvrta žrtva nesreće J. J. (26), takođe iz Niša, preminula je u Niškom kliničkom centru.

Nesreću je preživio vozač automobila N.S koji se sa teškim tjelesnim ozljedama nalazi na odjeljenju neurokirurgije Niškog kliničkog centra. Prema riječima dežurnog lječnika, njegovo stanje je stabilno i van je životne opasnosti.

Nesreća se dogodila oko četiri sata, a pet ekipa Hitne pomoći i tri vatrogasne ekipe oko sat vremena borili su se da petoro putnika izvuku iz automobila marke "mazda 323".Automobil se kretao iz pravca centra grada, a kako se pretpostavlja, uslijed velike brzine, vozač nije uspio savladati zavoj na početku bulevara.Očekuje se službeno priopćenje niške policije o toj teškoj prometnoj nesreći. RTS





Post je objavljen 18.04.2009. u 08:35 sati.