Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkostarije

Marketing

Seniori pokvarili vrlo uspješan vikend

Ovog tjedna je počelo prvenstvo i za naše mlađe i starije pionire tako da su ovaj vikend sve četiri selekcije bile u akciji. Mladi su redom upisivali uvjerljive pobjede dok su seniori malo pokvarili dojam slabim nastupom u Donjem Mekušju, no idemo redom.....

Juniori su svoju utakmicu odigrali još u subotu i napokon su upisai prvu proljetnu pobjedu u trećem nastupu. U pravo vrijeme nam je stigao malo lakši protivnik pa smo se tako laganom pobjedom protiv NK Kupe vratili u pravi ritam i potjeru za Zrinski Ozljem. Protiv Kupe smo uspjeli upisati i najuvjerljiviju pobjedu ove sezone, bilo je to glatkih 9:0, a strijelci su bili: Alen Cazin i Jasmin Turković po 2, te Mario Stošić, Dario Stošić, Matija Pribanić, Alexander Bajlović i Alen Gračanin po 1. Ovom pobjedom smo stigli bod iza Zrinskog Ozlja, a pošto ima još 8 kola možemo sa sigurnošću reći da će to biti vrlo neizvjesna borba za naslov do samog kraja.

Mlađi pioniri su jučer ugostili NK Mostanje ALL i osvetili se za jesenski poraz u Mostanju. Odigrali su sjajnu utakmicu te odličnom izvedbom stigli do svoje četvrte pobjede i nova 3 boda. Slavili su rezultatom 3:0, a strijelci su bili Andrej Žibrat 2 i David Tunjić 1. Ovom pobjedom su mlađi pioniri učvrstili svoju poziciju u sredini tablice.

Nakon njih na teren izlaze stariji pioniri od kojih se očekivala lagana pobjeda protiv Mostanja, no zbog nekoliko izostanaka nije sve išlo tako glatko. Dugo su naši pioniri lomili protivnika ali kad im je to pošlo za rukom sve je krenulo puno lakše. Na kraju su slavili s 3:0 i ostali u borbi za sami vrh prvenstvene ljestvice. Strijelci su bili Ante Mihaljević 2 i Marko Kesner 1.

Seniori su jučer gostovali u Donjem Mekušju kod NK Kupe te se doživili prvi proljetni poraz. Domaćini su bili nešto bolji, a i sudac utakmice se istaknuo s nekoliko pogrešaka na našu štetu i jednostavno se nije moglo. Na kraju je bilo uvjerljivih 5:0 za Kupu.



Post je objavljen 14.04.2009. u 13:50 sati.