Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

EKSPLODIRAO YUGO,VLASNIKA TEŠKO OZLJEĐENA

SUBOTICA

U blizini tvornice “Sever” u Subotici jučer oko 13 sati eksplodirao je automobil marke “yugo”. Očevici kažu da je automobil bio parkiran i odjednom se zapalio.

Vlasnica automobila Jasmina (47) iz Subotice usljed eksplozije i požara koji je uslijedio zadobila opekline po cijelom tijelu i licu. Na mjesto događaja odmah su izašli vatrogasci i kola Hitne pomoći, koja su ozljeđenu odvezli na Urgentno odjeljenje subotičke Opće bolnice.

– Pacijentkinji je odmah pružena sva potrebna lječnićka pomoć. Zadobila je 25 posto opeklina po tijelu i odvezena je na kliniku u Novi Sad, gdje će joj se ukazati sva dalja potrebna njega – kazao je načelnik Urgentnog odjeljenja Opće bolnice u Subotici Bojan Bagi.

Kako “Dnevnik” saznaje, Jasmina je u požaru zadobila opekotine po cijelom tijelu, licu, kosa i nokti su joj izgorjeli.
– Kada sam sjela u automobil, osjetila sam plin – rekla je Jasmina vatrogascu prije nego što su je kolima Hitne pomoći prevezli u bolnicu.

Samo nekoliko minuta nakon što je osjetila plin, automobil je eksplodirao. Za manje od deset minuta vatrogasci su ugasili požar i sanirali štetu, ali su ostali osiguravati mjesto nesreće dok nisu bili sigurni da neće doći do ponovne eksplozije ili novog požara. Tablice na automobilu ne mogu se razaznati, a u požaru je stradao sigurnosni ventil butan-boce. Dnevnik online


Post je objavljen 07.04.2009. u 12:00 sati.