Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

U DVADESET MINUTA IZGORJELA DVA AUTOMOBILA I DVA KONTEJNERA

OSIJEK

U Osijeku su noćas u razmaku od dvadesetak minuta gorjela dva automobila i dva kontejnera u blizini središta grada, sve na udaljenosti od dvjestotinjak metara.

U Javnoj vatrogasnoj postrojbi Osijek izvijestili su da su dojavu o prvom automobilu koji je gorio u ulici M. A. Reljkovića zaprimili par minuta poslije ponoći, a samo nekoliko minuta iza da gori i automobil u ulici Otokara Keršovanija. Uslijedile se potom dojave da gore dva kontejnera, jedan u ulici O. Keršovanija i drugi u obližnjoj ulici Dobriše Cesarića.

U gašenju požara sudjelovalo je 16 vatrogasaca i četiri vozila, kazao je za Hinu Stjepan Kolar, zapovjednik smjene Javne vatrogasne postrojbe Osijek. Dodao je kako je vrlo neobično da u tako kratkom vremenu izgore dva automobila i dva kontejnera.Nakon izlaska vatrogasaca u užem centru Osijeka pojavila se i interventna policija koja je skupinu pijanih huligana zatekla u parku kralja Držislava. Nekolicina je nakon dolaska policije pobjegla prema osječkoj Tvrđi. Još nije poznato imaju li ovi neredi veze s današnjom utakmicom Osijeka i splitskog Hajduka.

U PU Osječko-baranjskoj rekli su kako su njihove ekipe poslane na osiguranje prostora gdje su gorili automobili i kontejneri, te da je očevid u tijeku. Večernji List


Post je objavljen 05.04.2009. u 09:07 sati.