Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

VLADIMIR TRŠINSKI LEDO NOVI PREDSJEDNIK DVD-a ZABOK

ZABOK

Vladimir Tršinski Ledo sa samo dva glasa prednosti izabran za čelnika društva.Skupština je tako, održana u subotu, nalikovala na pravo glasačko mjesto, a članovi su DVD-a, prisutni na skupštini, tajno glasali tako što su ulazili u “šok-sobu”

Vladimir Tršinski Ledo novi je predsjednik DVD-a Zabok. Nakon podužeg isčekivanja i tajnoga glasanja, koje je uvedeno zbog velikog interesa za mjesto predsjednika, zapovjednika, upravnog kao i nadzornog odbor te stegovne komisije.

Skupština je tako, održana u subotu, nalikovala na pravo glasačko mjesto, a članovi su DVD-a, prisutni na skupštini, tajno glasali tako što su ulazili u “šok-sobu”, kako ju je slikovito nazvao Božidar Boić, sada bivši predsjednik DVD-a. Kako je glasanje trajalo poprilično dugo, a sama skupština čak tri sata, nervozu je kandidata za predsjednika razbijao puhački orkestar, a rezultati su se očekivali s nestrpljenjem kao za vrijeme pravih izbora.

Tako su i kandidati za predjednika bili odvojeni, svak na svojoj strani prostorije, a neizmjernu je radost nakon proglašenja pokazala obitelj Tršinski, Vladimir i njegova supruga Ana, koji su, kako su nam rekli, zadnjih dana bili na meti zlobnika. Posebice je zanimljiv bio dio skupštine kada je član DVD-a predložio da kandidati pred svima pročitaju svoj program, kako bi se mogli odlučiti za koga će glasati.

I bilo je tako, no samo sa strane Tršinskog koji je spremno pročitao svoj plan, dok je drugi kandidat za predsjednika, Ivica Petriček zatečen nespreman. No, pobjeda nije tako lako pošla za rukom Tršinskom, pošto je imao samo dva glasa prednosti pred Petričekom. - Svima bih zahvalio, posebice članovima DVD-a Zabok, kojih je na skupštini bilo 77, a inače ih zna biti 30.

Malo sam uzbuđen jer je moja kandidatura bila dva puta medijski popraćena. Pozivam vas na dalju suradnju jer imamo velikih ambicija pred sobom kako bi se unaprijedio rad DVD-a, a koje sam naveo i u svom četverogodišnjem planu.

Uz vašu pomoć DVD Zabok će biti još jači i čvršći – rekao je Tršinski. S obzirom na izneseni četverogodišnji plan, novog se predsjednika slobodno može nazvati modernim. Uz nastavak rada s mladeži na čemu je u svojem 21-godišnjem radu bio uspješan, u DVD će se uvesti i nova tehnologija.

– Plan mi je urediti kancelariju za tajnika i priključiti na internet, nabaviti računalo, printer i faks te otvoriti internetsku stranicu DVD-a. Ujedno, plan mi je uvesti centralno grijanje u dvoranu te nabaviti perilicu suđa – rekao je prilikom izlaganja svog programa Tršinski. Večernji List


Post je objavljen 01.04.2009. u 19:46 sati.