Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/odlagaliste

Marketing

Mišomor, crv i pauk

Današnji post je sasvim nezanimljiv i sastoji se od jednog objašnjenja, jednog upozorenja i jednog pitanja. Pa krenimo obrnutim redom.

Image Hosted by ImageShack.us


Ja sam prije 8 dana poklopila malog pauka ovim poklopcem svoje čaše za čaj. Danas sam otklopila poklopac i mali je još živ. Napominjem da nema hrane ni vode. Podloga je stol, dakle drvo, poklopac je keramički. Do kad će mali. Nisam ga namjeravala ubiti, ali mi je ipak u sobi, pa ono, nije mi baš da se šeta okolo te se razmnožava.
Dakle pitanje je do kad će mali.

Image Hosted by ImageShack.us


Upozorenje je da sam na sljedeći proizvod umlatila 8 yuana jer je uvozni, dakle proizvedeno u Italiji, dakle nema veze sa Kinom tijekom proizvodnje. I unutar jedne rajčice našla crva, i to ne baš malog, ono 3cm barem, bijeli, kolutićavi. Pa pozivam na bojkot ovog proizvoda ako se prodaje u Hrvatskoj. Ja ću bojkotirati čim strunem još jednu limenku što imam kući jer se hrana ne baca.
A jesam li taj put kad sam našla crva ipak skuhala šalšu, je li bilo gostiju na večeri i jesu li pohvalili izvrstan umak, e...kad krepa pauk, možda otkrijem.

Pročulo se po Balkanu da ja imam štikle na špic. Svi šokirani jer sam ja zbog svoje visine korisnik isključivo niskopodne obuće. Bila. Prvo, jedne su s umjerenom petom, a druge su na špic (kakav je to špic bez pete??)
U nastavku fotosešn.
A kako sam se odlučila da je vrijeme za štiklu u ovim poznim godinama? Pa ionako sam viša od ovog kontinenta, pa par centi više ništa ne znači. Izraz 'nu šta je vel'ka' jedan je od prvih koje sam naučila na kineskom. Kao i odgovor 'nu šta's mala'.

štikla

Image Hosted by ImageShack.us


špic

Image Hosted by ImageShack.us


mogu se i kombinirat, samo treba pazit s bojama

Image Hosted by ImageShack.us


ono, svarno ne znam koji tekst ide uz ovo

Image Hosted by ImageShack.us


mozda jednom poblize upoznate ubojicu borovnica

Image Hosted by ImageShack.us


It comes apart
The way it does in bad films
Except in parts
When the moral kicks in

Though when we're running out of the drugs
And the conversation's winding away
I wouldn't trade one stupid decision
For another five years of lies

malo stihova, onako tinejđerski
da, moram se malo srediti
pokpok





Post je objavljen 29.03.2009. u 12:43 sati.