Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mysterymj

Marketing

Tetke ……karakterne pederčine!

Pod pojmom tetke u gay svijetu smatraju se tipovi koji su previše feminizirani i koji su zapravo žene u muškom tijelu. Oni se ponašaju kao žene, pričaju u ženskom rodu i često se i oblače kao žene.
Za mene pojam tetke imaju drukčije značenje. Tetkama nazivam one tipove koji su karakterni pederi. U našem narodu naziv peder ima dva značenja. Prvo je značenje pogrdni naziv za muškarce koji su homoseksualci, a drugo značenje te riječi je kada se loši ljudi koji lažu, izmišljaju, kradu i šire razne deformacije nazivaju pederčinama! Dakle….tetke su za mene karakterni pederi, a protiv feminiziranih tipova nemam ništa.


-Jednom sam se sexao sa jednim tipom. Bilo je super. Planirao sam s njim ponoviti sex susret, ali, u međuvremenu sam čuo kako je taj isti tip rekao za mene da sam jedna obična drolja koja se jebava sa svakim. Pitam se što je on ako se jebe sa droljama!?!

-Jednog vikenda sam bio vani i brijao sa jednim tipom. Iste te večeri istog tog tipa sam poveo kod sebe i molili smo se bogu naravno. Poslije sam čuo priče kako ja svaku veče vodim drugog tipa doma.

-Jedne lijepe večeri, imao sam sreću i brijao sa crncem. Nažalost, ali stvarno na moju žalost, to je sve završilo na brijanju jer nije bilo tog trena mogućnosti da se dogodi nešto više, točnije sex. Već par dana poslije čujem priče kako imam dečka crnca, koji je iz Nigerije, i koji me već zarazio Aidsom, jer ja jadan neznam šta su kondomi pa se nisam zaštitio. Zanimljivo zar ne! Nisam znao da crnci postoje samo u Nigeriji…kako je onda ovaj bio iz Californije? I da…šta su to kondomi….neka me netko pouči molim vas.

-Jednu večer sam bio s društvom van i tu večer sam ja platio par cugi. Poslije sam čuo priče da sam jedan obični tupson kojeg su iskoristili samo za cuganje.

-Jedne noći sam udomio kolegu na noćenje. Poslije sam čuo da je taj isti te večeri jebao mene i još trojicu i da je čak pet dana bio kod mene. Kak super, pitam se kako ja uvijek propustim tako dobre zabave i kako ja uvijek od drugih saznam tko me jebao.

-Jedan dan sam sa svojom radnom kolegicom šetao kroz grad i držali smo se za ruke. Već drugi dan sam čuo kako sam i ja prokleti bipsić i kako varam dečka sa curom, a on jadan slijep pored očiju to nevidi. Kako mi ga žao. E da, šta imam i dečka? Nisam znao to.

-Jednog dana je moj kolega bio par sati kod mene. Poslije sam čuo da je bio par dana, da kod mene redovno mjesecima dolazi i da se zajedno s njim orgijam sa svakim s kim stignem. Opet ja propuštam dobru zabavu.

-Jednom prilikom sam čuo da sam blatio jednog tipa, da sam o njemu pričao jednom frajeru, a taj frajer je to prenio trećem frajeru, a taj treći je prenio tom o kome sam ja pričao. I ja na kraju od tog o kome sam ja pričao saznajem da sam ga blatio, a ja nemam pojma o tome. I odlučim se malo dublje zagrebati po tome i na kraju se ispostavi da ni ja ni taj drugi tip nismo nikog blatili, nego je baš taj treći tip koji je kao ''dobrica'' izblatio tog tipa kojemu je rekao da sam ga ja blatio. Jeste li skužili tko tu koga jebe i blati??



I tako……većinski dio pederčića su jednostavno stvoreni da budu tetke. Jednima je to glavna preokupacija, da smišljaju priče, da šire razno razne stupidne laži, da stvaraju neke svoje vlastite romane i scenarije koje njima pašu. Postoje tu i oni drugi….oni kojima su te priče bitne i što je još zanimljivije, oni koji vjeruju u sve takve priče. Pokušavam smisliti neku poruku za njih, ali nešto mi neide. Neznam dali im se isplati slati ikakvu poruku jer svejedno će je oni shvatiti onako kako njima paše.
Moja poruka je zapravo da sve te tetke koje blebeću o drugima zapravo prepoznaju sebe, a iz nekog razloga osjećaju zavist prema osobi koja je predmet njihovog ogovaranja. Ja stvarno volim slušati razne priče o sebi, jer na taj način dajem sam sebi priliku da se bolje upoznam i saznam nešto što nisam znao. Na kraju krajeva, samo se za dobrim konjima prašina diže, zato molim vas tetke....dižite prašinu još više! :-)



Post je objavljen 03.03.2009. u 11:36 sati.