Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakoizgubitikilograme

Marketing

Kako sam izgubila višak kilograma na brz i jednostavan način

Ako ste poput mene, primjetili ste da ste tijekom godina počeli nabacivati sve više i više kilograma. Bilo zbog neaktivnosti, jedući previše, lijenosti, stresa ili bilo čega drugog vjerojatno ste u nezadovoljnoj situaciji. Ja sam počela dobivati na težini nakon što sam rodila svoje dvoje djece. Primijetila sam da sam sve teža i teža, da se umaram puno brže nego prije. Znala sam da moram izgubiti kilograme pod hitno.

Isprobala sam sve popularne programe mršavljenja kao što su Atkins Dijeta, South Beach Dijeta, UN Dijeta i nekoliko drugih. Čak sam počela i dnevno vježbati, ali sa djecom bilo je teško fokusirati se na to. Iako svatko tko ima malu djecu, svaki dan i vježba jer nije lako održati korak s njima.

Budući da sve što sam isprobala nije funkcioniralo, više manje sam se pomirila sa situacijom, sve dok jednog dana nisam gledala Oprah. Raspravljalo se o novoj superhrani zvanoj Acai Bobice koje navodno imaju pregršt prekrasnih zdravstvenih beneficija. Kada su počeli govoriti o tim prednostima shvatila sam da su se mnogi od njih također mučili sa pitanjem gubljenja kilograma na prirodan i brz način.

Gledala sam Oprah i sljedeći dan, nadajući se istoj temi. Na sreću nisu govorili o ničemu sličnom, jer sam na TV-u slušala upravo o novoj dijeti zbog koje sam uspijela ono što nisam uspjela godinama, na jednostavan i brz način za izgubiti težinu.

Ako vas zanima kako saznajte ovdje: Fatt Loss 4 Idiots


Post je objavljen 27.02.2009. u 08:28 sati.