Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/terziceva7

Marketing

Obavijest suvlasnicima

Split, 20. siječnja 2009. godine
Poštovani suvlasnici Terzićeve 7,
u nastavku slijedi dio e-mail poruke koju sam dobio od našeg susjeda iz jednog od ulaza s Brodarice, a odnosi se na problematiku polica osiguranja od požara.

Sent: Monday, January 19, 2009 1:47 PM
Poštovani!
Dakle, napokon je potvrđeno da svi stanari u projektu POS Brodarica, ako žele, postojeće police „Basler“ osiguranja mogu zamijeniti novim od „Allianza“.
Bilo bi poželjno da klijenti pri dolasku u Banku sa sobom donesu naš ugovor o kreditu, iz razloga što su u njemu navedeni svi parametri koji nam trebaju, a da bi pritom svima zajedno skratili ispunjavanje zahtjeva za vinkulaciju. Što se tiče podataka o storniranju police „Basler“ iste ćemo izvuči iz našeg sistema.
Srdačan pozdrav,
Zdravka Perković
Zamjenik voditelja KC Split
Societe Generale Splitska banka d.d
Kreditni centar Split
21000 Split
Sinjska 2
Telefon: + 385 (0) 21 329 040
Fax server: + 385 (0) 21 433 429
E-mail: zdravka.perkovic@splitskabanka.hr


Nakon što dobijete Nalog za vinkulaciju, možete ga meni ubaciti u poštanski sandučić ako to želite, ili osobno otići u Allianze osiguranje, Poljička 39, Split (bivša zgrada Montera kod bivše Prime 3) i kod gđe. Željane Dumanić (25-21-00) dobiti Policu osiguranja na svoje ime i odnijeti je u banku.
Ponovno napominjem da nakon što od banke dobijete Nalog za vinkulaciju, možete ga ubaciti u moj sandučić i ja ću ga skupno (pa i za sebe) odnijeti i u osiguranje i poslije toga na banku kroz mjesec siječanj.

Zatražio sam od našeg Upravitelja da mi pošalje električara kako bi doradili rasvjetu unutar i van našeg ulaza. I pored održanog zajedničkog sastanka svih predstavnika u XII. mjesecu prošle godine u svezi podmirenja troška popravka vanjske rasvjete od zajedničkog interesa, vidljivo je da kvalitetnog pomaka u tom smjeru nema. Zbog toga sam i zatražio električara u svrhu dorade osvjetljavanja portuna.

Ovom prigodom Vam dostavljam kompletan dopis kojeg mi je uputio Vodovod i kanalizacija d.o.o. Split. O ovoj problematici, ukoliko je uopće to problematika, bih raspravljao na našem zajedničkom sastanku, koji ću zakazati krajem ovog ili početkom idućeg mjeseca. Naravno, ovaj ugovor neću potpisati dok ne dobijem većinsko odobrenje.
S poštovanjem,
M. P.
Predstavnik suvlasnika
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Nenad Uvodić


Post je objavljen 20.01.2009. u 12:00 sati.