Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/terziceva7

Marketing

Obavijest suvlasnicima u svezi požarne police

Split, 15. siječnja 2009. godine

Poštovani suvlasnici Terzićeve 7,

kao i većina Vas, i ja sam zaprimio Račun od Basler osiguranja za uplatom premije osiguranja od požara.
Kao što smo se i dogovorili na sastanku prije cca. godinu dana, povećali smo postojeću Allianze policu za ulaz Terzićeve 7 u svrhu osiguranja od požara koja se plaća iz zajedničkih sredstava pričuve.
Kako bi iskoristili postojeću Allianze policu potrebno je da onaj suvlasnik, koji želi iskoristiti pogodnost, ode u Splitsku banku i zatraži Nalog za vinkulaciju u svrhu osiguranja od požara.
Obzirom da je riječ o osobnim podacima, meni kao predstavniku suvlasnika Banka neće htjeti dati podatke za Vas, već Vi osobno možete otići u banku i zatražiti te podatke.
Nakon što dobijete Nalog za vinkulaciju, možete ga meni ubaciti u poštanski sandučić ako to želite, ili osobno otići u Allianze osiguranje, Poljička 39, Split (bivša zgrada Montera kod bivše Prime 3) i kod gđe. Željane Dumanić (25-21-00) dobiti Policu osiguranja na svoje ime i odnijeti je u banku.
Napominjem, nakon što od banke dobijete Nalog za vinkulaciju, možete ga ubaciti u moj sandučić i ja ću ga skupno (pa i za sebe) odnijeti i u osiguranje i poslije toga na banku kroz mjesec siječanj.

Jasno, ukoliko se netko ne želi zamarati ovom papirologijom, tada je dovoljno da uplati dostavljeni Račun za uplatom premije osiguranja od požara i priča gotova.


Koristim prigodu najaviti zajednički sastanak svih suvlasnika koncem siječnja ili početkom veljače, a o točnom terminu ćete biti na vrijeme informirani.

S poštovanjem,
M. P.
Predstavnik suvlasnika
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Nenad Uvodić


Post je objavljen 15.01.2009. u 19:00 sati.