Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/napitcicarolije

Marketing

13. predavanje- Višestrokovni napitak

Današna tema: MALO VIŠE O VIŠESOKOVNOM NAPITKU

1. i 2.god:
Budući da su u posljednje dvije zadaće NEKI od Vas pokazali veliku sklonost i razumijevanje za ovaj predmet, danas ćemo preći na nešto kompliciraniji napitak. Stoga sam odlučio da ste se sada već sposobni pozabaviti vrlo zanimljivim i složenijim napitkom kao što je Višesokovni napitak.
Dakle, Višesokovni napitak ima sposobnost da, ukoliko su sve upute doslijedno slijedile recept spravljanja, osobi koja ga popije omogući potpunu i u cijelosti vjernu tjelesnu preobrazbu u neku drugu osobu. To znači da će čovjek koji ga popije dobiti identičan izgled željene osobe, uključujući njegovu visinu i masu, glas, fizičke karakteristike i tjelesne mane, te slično.
Djelovanje Višesokovnog napitka djeluje točno sat vremena od kad je popijen te se nakon toga preobražena osoba ponovno vraća u svoje prirodno stanje i izgled. Također je važno napomenuti da Višesokovni napitak djeluje samo za ljudsku preobrazbu, te ne omogućuje preobrazbu u druge životinje ili magična stvorenja.

PRIPRAVA
Priprava Višesokovnog napitka izrazito je zahtjevna i složena. Kako bi njegova učinkovitost bila potpuna, spravljanje Višesokovnog napitka u prosjeku traje oko mjesec dana.
Poznati sastojci su: muhe zlatare, pijavice, žilavac, glistovnica, rog dvoroga u prahu, isjeckana koža zmije drvolaze i neki dio tijela koja je pripadala osobi u koje se želimo preobraziti (to je obično vlas kose jer je najpraktičnija i do nje se najlakše može doći).
Poznate zakonitosti toga napitka su da se žilavac mora ubrati za punog mjeseca, a muhe zlatare se moraju kuhati u smjese 21 dan prije dodavanja novoga sastojka.
Kad je smjesa spremna, u nju dodajemo i posljednji sastavak, nešto od onoga u koga se želimo preobraziti. Poznato je da boju i okus Višesokovnom napitku daje upravo taj posljednji sastojak, koji automatski simbolizira osobnost osobe u koje se namjeravamo preobraziti.
Od trenutka kada ga popijemo, napitak dijeluje točno sat vremena, a ako i dalje želimo zadržati željeni izgled, trebamo popiti novu dozu te otopine.

RIZIK
Višesokovni napitak zabranjen je zakonom Ministarstva magije što njegovu pripremu i primjenu čini nezakonitom i ilegalnom te nepreporučljivom. Kazna predviđena za njegovu nedozvoljenu upotrebu nikada nije spomenuta.
Međutim, ako se ipak odličite prekršiti zakon i ipak početi sa spravljanjem Višesokovnog napitka, budite oprezni jer i najmanja pogreška u pripremi i dodavanja sastojaka smjesi može imati kobne posljedice. Može se dogoditi da se preobrazite tek djelomično uz nemogućnost ponovne preobrazbe u Vaše pravo obličje, a može doći i do raznih drugih kompikacija koje uključuju izrastanje prevelikog broja nekih dijelova tijela ili pak odsutnost nekog od njih, koje je kasnije vrlo teško ili gotovo nemoguće otkloniti te je takva osoba obilježena za cijeli život.

D.Z.- napisati sastojke.. ovako.. ja otvaram svoju Unknown Cauldron Shop (trgovinu) u kojem ćete kupiti novi kotlić SVI... morate mi reći koji ste kupili...

Post je objavljen 05.01.2009. u 22:17 sati.