Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/napitcicarolije

Marketing

12.predavanje iz Čarobnih napitaka (eng. Potions)- Plan rada

Dobar dan!
Danas bi vam samo pokazala plan rada da se ne zabunite, to mi svi morate imati napisano, to jest napišite u komentare pa da ja vidim.
Pa, što se čeka, počnimo!

Prva godina

Studenti jednostavno moraju napraviti napitak kao što je lijek za čir, napitak (PS8). Završni ispit uključuje praktičan dio jer je potreban studentima napraviti nezaboravni napitak (PS16).

Ove kratice morate naučiti, to je najlakše u hp-lexiconu, ili u knjigama, enciklopediji ili jednostavno to možete pronaći u knjižnici.
Te kratice su brojevi napitaka U SVIJETU. Ili npr. profesora, životinja itd. Naravno, u hp svijetu. Ja ću vam zadati kratice na slijedećem predavanju i samo ćete njih trebati znati s gledanjem, ako dopustim, ili sa popunjavanjem brojeva.

D.Z.-PREPISATI!!!

Druga godina

Nastavni plan uključuje napitak za riješenje bubrenje (CS12) i zastrašujući napitak (CS13).

Vi sve već znate :).

D.Z.-PREPISATI!!!

"Ne očekujem da ćete uistinu shvatiti ljepotu i tišinu Ustanove kotlića sa svojim ljeskanjem para, fina je moć tekućina što puže kroz ljudske vene, jačanjem uma, ensnarinogje osjetila ... ja mogu vas naučiti kako u boci slavu skuhati, čak i začepiti smrt - ako ne poštujete to, kao velika gomila glupana kakve obično ja moram učiti. "
-- Severus Snape ( PS8 ) - Sever Snape (PS8)

Dobro, riješili smo sve, pozdrav!

Post je objavljen 09.12.2008. u 14:23 sati.