Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/risko

Marketing

Radio Brod, dnevnik - 18.studeni 2008.

13.kolo 4.Hrvatske nogometne lige istok bilo je sretno za nogometaše Zadrugara iz Oprisavaca koji su stigli do svoje treće pobjede ove sezone. Pogocima Josipa Lončarevića i Siniše Berdalovića stigli su do sva tri boda na domaćem terenu protiv momčadi Valpovke koja se uoči ove utakmice nalazila na 11.mjestu. Trener i igrač Zadrugara, Josip Lončarević:

- “Valpovka je jedna mlada i neiskusna ekipa kao i mi, tako da se mi s takvim ekipama možemo nositi jer smo i mi također jako mlada ekipa. Mi smo se i nadali tim bodovima i zasluženo osvojili sva tri boda.”

Oprisavčani su prošle sezone u društvu četvrtoligaša završili na 7.mjestu kada su imali 43 boda. U odnosu na ekipu koja je igrala prošle godine, ostala su još 4 igrača, dok se priključio velik broj igrača iz juniorskog kadra što se odrazilo na učinak u ovom jesenskom dijelu. Uz iskustvo Berdalovića, Biondića i Lončarevića, mlada momčad Zadrugara izgleda sve bolje što je pokazala i utakmica sa Valpovkom. Do sada su ostvarene još dvije pobjede – protiv vrlo dobre Sladorane i osječkog Metalca u gostima:

- “Mi smo se okrenuli planu da te mlade igrače kroz godinu – dvije dana nešto naučimo, da oni stasaju da mogu nositi ekipu u 4.ligi. Svjesno smo išli na to i znali smo da će biti teško, a uz jedan dobar rad, mislim da bi proljeće moglo biti puno ljepše.”

Dva su kola do kraja jesenskog dijela, a nogometaše Zadrugara očekuju još dvije vrlo zanimljive utakmice. U subotu će ih u Oriovcu ugostiti Oriolik koji se sa tri boda više nalazi jedno mjesto ispred njih – dvanaestom, a posljednje kolo ih očekuje još jedan županijski derbi sa trenutno vodećom i vrlo jakom ove sezone, MV Croatijom:

- “Nama će čak biti teža utakmica sa MV Croatijom koja je lider prvenstva i po meni među dvije najbolje ekipe u ligi. Oriovac stoji loše na tablici, samo 3 boda više od nas. Za nas je svaki bod super, ali mi u Oriovac moramo ići pobijediti pa što uzmemo, uzmemo.”


Post je objavljen 19.11.2008. u 14:42 sati.