Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anchy79

Marketing

PrIjAtElJsTvO...=)

Mi svi trebamo prijatelje, ali najviše od svega trebamo da nam ljudi budu prijatelji.Da bismo imali prijatelje, prvo moramo postati prijatelj.Pravo prijateljstvo uključuje otvorenu iskrenost.
Pravi dokaz stvarnog prijateljstva je,odanost, pomoć, opraštanje, rame za plakanje, ohrabrenje,davanje, suosjećanje, povjerenje, tješenje, i ljubav kroz cijelo vrijeme!Prijateljstvo je vrijedno, jer kroz prijateljstvo možemo primati ljubav i potporu,čak i kritiku koja će nam pomoći u izgradnji karaktera.Ako želimo imati pravog prijatelja,trebamo se sjetiti nekoga tko danas treba takvu ljubav.
Dajmo svu ljubav koju možemo i onda pokušajmo dati još malo više.Ta osoba ne mora biti savršena, nadarena ili snažna.
Naši novi prijatelj može biti nesavršen, bez dara i možda siromašan.Svaka duša koja hoda ovim svijetom ima srce, osjećaje i sustav vrijednosti.Ja imam puno prijatelja, no ne mogu baš za sve reći da su oni pravi..Za mene pravi prijatelj je osoba od povjerenja, koja je tu kada ti treba pomoć,savjet, podrška ili bilo što.. Te da ne moraš gledati na sat kad ti zatreba prijatelj..
I želim zahvaliti onim mojim najužim prijateljima.. Jer su uvijek tu zbog mene..Jer se zbog njih budim s osmijehom na licu, zbog njih mi je dan potpuniji..Hvala svim koji me vole..Bez vaše ljubavi ništa ne bi bilo isto...I veliko hvala mojoj bestici Tei, jer je najbolja…lol….
Dakle, budi prijatelj i imat ćeš prijatelja….!!!!
Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 13.11.2008. u 22:25 sati.