Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/risko

Marketing

Šta oni jedu da su tako uspješni...

Ove godine nogomet je na neki način poludio u nekim klubovima za koje nismo ni znali da postoje, dok se nije pojavila kladionica. A i kad se pojavila kladionica, teško da je tko znao za njih, al ljudi rade čuda.

1. Bate Borisov, Bjelorusija
Da je bilo koji naš klub u Europi dobio Bate za protivnika, rekli bi: Heh, Bjelorusi…prolazimo! Oni igraju vrlo uspješno u Ligi prvaka i otkinili su po 2 boda Zenitu u gostima i Juventusu kod kuće, a i Real su namučili. Naši imaju tek jedan klub koji tko zna hoće proć skupinu lige uefe.

2. Anorthosis Famagusta, Cipar
Ciparski prvaci, u kojem igraju Srbi, Portugalci i Brazilci i šta ti ja znam, najveće su iznenađenje LP-a. 3:3 sa Interom, pobjeda s Panathinaikosom i neriješeno s Werderom u gostima. Ludilo! Trener je najpoznatiji Temuri Ketsbaia koji je potopio Maksimir sa Newcastleom ’97.u 118.minuti utakmice.

3. Hull City, Engleska
Sad su malo pukli. Tukli su Tottenham, Arsenal, napatili Liverpool i Machester. Ludi su ove sezone…

4. Slavonac Stari Perkovci, Hrvatska
Jedini su bez poraza u 2.HNL i s pravom se nadaju ulasku u prvu ligu. Pametno složena ekipa s vrlo dobrim igračima. Sa još malo pojačanja mogu puno i u 1.Ligi.

5. Hoffenheim, Njemačka
Na vrhu su Bundeslige sa 25 bodova, a iza sebe su ostavili sve ostale zvjezdice. Bosanci su glavni: Salihović (naj asistent lige) i Ibišević (naj strijelac). Ima i neki Nigerijac ludi i Brazilac Eduardo koji igra ko blesav.

6. Rubin Kazan, Rusija
Sa 60 bodova i 10 bodova prednosti prvi su ispred CSKA Moskve što znači da su i novi ruski prvaci s obzirom da još ima tri kola do kraja. Od poznatijih igrača za Rubin igraju Stjepan Tomas (penaldžija), Sergej Semak, Sergej Rebrov i koji Brazilac i to je to…

7. Cluj CFR, Rumunjska
Nastupaju u Ligi prvaka i dobili su Romu u gostima, namučili Chelsea i Bordeaux. 4 boda sasvim dovoljno s obzirom gdje su dosad bili. Inače, najmanje je Rumunja u ovoj ekipi.


Post je objavljen 05.11.2008. u 10:50 sati.