Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigoljub

Marketing

NOVO: Rebecca Miller - 'Tajni životi Pippe Lee' (Profil, 2008.)



Novi roman u biblioteci Profil bestseler:

Rebecca Miller
'Tajni životi Pippe Lee'

izd. Profil
Format: 15 x 23 cm
Uvez: meki
Broj stranica: 205
Cijena: 119 kuna

Riječ izdavača



Rebecca Miller, scenaristica, redateljica i glumica, rođena je 1962. godine u Connecticutu. Studirala je umjetnost na Yaleu, a nakon završetka studija bavila se glumom i režijom. Do sada je režirala tri filma za koje je dobila brojne nagrade na filmskim festivalima pa i glavnu nagradu žirija na filmskom festivalu Sundance za film 'Personal Velocity'.

'Tajni životi Pippe Lee' prvi je roman Rebecce Miller, a prema njemu ona upravo snima i film s Robin Wright Penn, Julianne Moore, Keanuom Reevesom i Winonom Ryder u glavnim ulogama.

Blaga, nesebična, inteligentna i lijepa Pippa, supruga strastvena izdavača i majka dvoje djece živi savršen, sređen i emocionalno uravnotežen život. Kada odlazi s trideset godina starijim mužem u novi stan u umirovljeničkoj zajednici, počinje se raslojavati i prisjeća se svoje burne prošlosti koju ni s kim nije podijelila – prisjeća se bivših ljubavi, burna života u New Yorku, nedorečena odnosa s majkom... I dok Pippa mjesečari po svome prošlome životu, njezin je savršeni sadašnji život poljuljan...

Rebecca Miller, scenaristica, redateljica i glumica, kći velikog američkog dramatičara Arthura Millera, napisala je ovaj izvrstan prvijenac o tajnama i skrivenoj senzualnosti, o obitelji, ljubavi, odanosti i kompromisima.

O ovome će se intrigantnom romanu zasigurno pričati...
Guardian

Neodoljiva proza.
The Times






Post je objavljen 31.10.2008. u 15:46 sati.