Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lolita89

Marketing

... a girl with a broken heart ...

.. odlazi..trag za tragom se brise… onaj zid koji je uspio srusiti, opet je postavljen… njezino srce opet place.. njezina dusa opet boli..sjela je u svoj najdrazi kut sobe.. uzela opet dnevnik i pocela pisati..

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


..suze su padale i padale.. nije ih mogla zaustaviti.. u dnevniku je pronasla komad stakla.. tim komadom stakla napisala je njegovo ime na ruci.. izgubila je mnogo krvi i zavrsila u bolnici..

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


...kada je lezala na bolnickom krevetu, suze su i dalje tekle niz lice, dnevnik je i dalje bio u ruci.. vidjela je samo njega.. kako ju doziva…i svaki puta kada bi joj pruzio ruku, ona ju nije mogla dohvatiti.. tada je njegovo lice izblijedilo.. ostala je samo mala sjena.. pocele su joj se prividati sva ona mjesta gdje je bila sa njim.. svaki onaj trenutak proveden sa njim, njoj je bio svet.. nije ga mogla izbaciti iz glave.. jednog trena je zacula glas kako joj govori da se vrati.. da ju cekaju ljudi koji ju vole..da je on nije nikad bio vrijedan...poslije toga vise nije nista cula.. zaspala je i vise nikada se nije probudila… dnevnik joj je skliznuo iz ruke.. tada je njezina majka pristala da joj uzmu organe, kako bi nekome spasili zivot..doktor je izvadio sve organe te krenuo na srce.. kada je izvadio srce, pozvao je njezinu majku... majka je imala sto vidjeti.. djevojcino srce bilo je puklo na dva djela.. to je i bio uzrok njezine smrti.. djevojcino srce puklo je od tuge za njim…

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Post je objavljen 21.07.2008. u 12:49 sati.