Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gtaspecials

Marketing

GTA San Andreas Multiplayer online!

Pozdrav!

Evo tako je! GTA San Andreas može se igrati online to jet preko interneta sa drugim igracima! ( Multiplayer )! U ovom tutuorialu naci cete sta vam je potrebno da igrate i kako igrati!

SA:MP je program koji vam treba da biste igrali igricu GTA San Andreas online. Pomoću njega se povezujete na server, a i on vam kodira igru tako da može bitiza online ( ali vam i dalje ostaje opcija za igranje Single Player ).

Napomena: Nesmijete imati modove u igri jer vam program neće raditi kako treba. Ukoliko ih imate, prije nego što instalirate SA:MP ih uklonite ili reinstalirajte igru ( što je najpametnije jer će tako nestati svi modovi ).

Instalacija i rad sa SA:MP-om

Kao prvo, treba vam sam program kojeg možete skinut Ovdje a ima oko 3 MB, što će vam brzo skinut.

Nakon što ste program skinuli, dobit ćete ga u RAR formatu Morate ga raspakirati i dobit ćete datoteku za instalaciju. Napomena: program morate instalirati u isti folder u kojemu vam se nalazi igra, u folder "GTA San Andreas", kako bi radio.

Nakon što ste instalirali, otiđite u folder "GTA San Andreas" gdje vam se nalazi igra i tamo pokrenite "samp.exe" i dobit ćete sučelje programa.

Dalje, kako bi igrali, morate odabrati server na kojem želite igrati. Dole, na lijevom dnu imate za odabir Favorites ( serveri koji ste sami dodali - vaši omiljeni serveri ), Internet ( svi serveri ) i Official ( official serveri ). Ako idete na bilo koji server, jednostavno idete na Internet ili Official i odaberete neki server, a ako ste našli server na njegovom siteu ili vam je netko rekao na njega, onda morate znati njegovu IP adresu i idete na Favorites. Tada gore u izborniku Servers idete na Add Server i tamo upišete ili zalijepite njegov IP i kliknete OK. Ukoliko želite izbrisat neki server sa popisa, označite ga, desni klik pa Delete Server.

Kad ste odabrali na kojem ćete serveru igrati, trebate gore, u polje Name upisati svoje ime. E sada, kod nekih servera to mogu biti nadimci ili šale a neki serveri baš zahtjevaju u obliku Ime_Prezime itd. Sve zavisi o serveru.

E sada, kad ste upisali ime, označite server na kojem želite igrati ( da poplavi ) i onda desni klik pa Connect i to je to. Dalje vam ne mogu pomoći jer svaki server ima svoje sučelje ( iako je uvijek sve preko kodova ).

Napomena: Serveri koji kraj sebe imaju crvenu sličicu sa lokutom, imaju password i na njima ne možete igrati ukoliko vam administrator neda password. Serveri sa zelenom sličicom sa lokutom su slobodni i na njima možete igrati.

Evo jos jednom link za skinut SA:MP i igrati!

Download SA:MP

Ukoliko dode do problema mozete nas kontaktirati na E-mail! vilim.cupic1@pu.t-com.hr
Ili mozete jednostavno postati u komentarima i ubrzo cete dobiti odgovor!


Nadam se da cete uzivati i sve uspiti srediti! Jer ovo je zbilja nsto novo i fenomenalno! Vrijedi probati! A tek Croherzegovina serveri to su zbilja fenomenalni servei tako da mozete na njih slobodno ici! Evo u dolnjem postu imate sve o tome i o croherzegovina super serverima!
O Croherzegovini imate puno i imate detaljne tutoriale koji ukljucuju i sve i sve o SAMP-u pa pogledajte!


Evo ga! Uzivajte i ljep pozdrav!

Post je objavljen 20.07.2008. u 22:32 sati.