Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tuzasve

Marketing

Tajne solo seksa

Kao što se seks u dvoje može ocijeniti ocjenama u rasponu od jedan do deset, tako i solo seks može imati svoju bolju i lošiju verziju. I za njega je, iako se čini mnogo jednostavniji, potrebno raspoloženje, mašta i tehnika

I solo seks može imati svoju bolju i lošiju varijantu

Kako bi vaša izvedba bila impresivna, donosimo vam nekoliko korisnih savjeta kako uživati u masturbaciji.

Opustite se Ključ uspjeha svakako je u vašoj sposobnosti da se opustite. Nervozu i frustracije ostavite sa strane i kada se posvetite sebi, svoje zadovoljstvo morate staviti na prvo mjesto. Ne razmišljajte o poslu, prljavom rublju ili obvezama koje vas čekaju kasnije. Ovo je vaših petnaest minuta.

Napalite se Razmišljajte o stvarima koje vas uzbuđuju. Ako je to seksi scena koju ste vidjeli u nekom filmu, ili golo tijelo koje ste vidjeli u nekom časopisu, usredotočite se na te slike i vrlo brzo ćete se uzbuditi. Ako se možete uzbuditi čitajući erotsko štivo ili gledajući slike, opskrbite se literaturom.

Kako biste pojačali užitak duboko uzdišite i dodirujte se

Duboko dišite Umjesto da zadržavate dah, probajte duboko i dugo uzdisati. Što ste uzbuđeniji, brže uzdišite. Kada dođete do vrhunca, osjetit ćete se kako vas orgazam trese kroz cijelo tijelo do nožnih prstiju.

Pogledajte se Ako nikada niste pogledali svoje genitalije, sada je pravo vrijeme da ih malo proučite. Jednom rukom držite ogledalo, a drugom se milujte po intimnim dijelovima i tako ih istražujte.

Pustite prste da rade svoje Dodirujte se prstima i osjetite mekoću kože. Dirajte se po klitorisu i unutrašnjosti vagine. Osjetite što vam najviše odgovara i podražujte taj dio najviše. Igrajte se sa sobom. Legnite na leđa i dodirujte se po cijelom tijelu. Prelazite rukama preko grudi, stomaka, donjeg rublja. Dodirujte unutrašnju stranu bedara i osjetit ćete kako se sve više uzbuđujete. Milujte se po intimnim dijelovima i stimulirajte klitoris. Uključite vibrator i istražujte svoje genitalije na isti način kako ste to radili prstima. Prislonite ga na klitoris, a ako vam je to pregrubo, između njega i vagine stavite komad tkanine.

Mijenjajte poze

Njišite bokovima Kako biste pojačali zadovoljstvo, mičite bokovima naprijed-nazad mijenjajući ritam. Da dosegnete vrhunac, vibrator koristite u raznim pozicijama.

Probajte doživjeti višestruke orgazme Nakon prvog orgazma klitoris vam je previše osjetljiv. Smirite se nekoliko sekundi, a zatim nastavite ponovno stimulirati klitoris. Mogli biste se iznenaditi kako brzo možete opet doživjeti orgazam.


Post je objavljen 11.06.2008. u 13:20 sati.