Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/helever

Marketing

HILARY DUFF

HILARY DUFF JE MOJA DRUGA NAJDRAŽA GLUMICA I PJEVAČICA PA EVO NEŠTO O NJOJ!
P.S. PORUČUJEM K.K. DA MI VIŠE NE KOMENTIRA S****! I USPUT,
6. A JE NAJBOLJI!!!!

Hilary Ann Duff je rođena 28. septembra 1987. u Houstonu,Texas,USA.Njen tata se zove Bob Erhard Duff,mama Susan Colleen Duff i sestra Haylie Katherine Duff(Takođe pjevačica i glumica.)

Kada je imala samo šest godina krenula je sa svojom sestrom na balet.Ubrzo su snimile prve reklame i odlučile su se profesionalno baviti glumom.Preselile su se u Californiu sa majkom,a njihov otac je ostao u porodičnoj kući u Houstonu.

Zabavljala se sa Aaronom Carterom,a dvije godine se zabavljala sa Joelom Maddenom("Good Charlotte") ali su prekinuli(U sljedećim postovima više o tome.)

Filmovi:

1998.Casper meets Wendy i Playing by heart

1999.The soul collector

2001.Human nature

2001-2004.Lizzie Mcguire

2002.Cadet Kelly

2003.Agent Cody Banks,The Lizzie McGuire Movie,Cheaper by the dozen

2004.A cindarella story,Raise your voice,In shearc of Santa

2005.The perfect man,Cheaper by the dozen 2

2006.Material girls

2007.Foodfight,Brand Hauser.Stuff happens

2008.Talking with dog

Albumi:

Santa claus lane(2002)

Metamorphosis(2003)

Hilary Duff(2004)

Most wanted(2005)

Dignity(2007)



Hilary Duff - cura koja zna sta zeli!!!!

Glumica i pjevačica Hilary Duff odavno je osvojila američke tinejdžere, a zahvaljujući glazbenim ambicijama postaje sve popularnija i u Europi. Da se radi o višestruko talentiranoj curi dokazuje uspješna televizijska karijera, glazbena, ali i filmska, no 19-godišnja Hilary se nije zaustavila smo na showbizu. Kao i svaka cura, voli zgodne krpice i parfeme, pa je odlučila svoju ljubav prema modi unovčiti kreirajući vlastitu modnu liniju Stuff by Hilary Duff i parfem With Love… Hilary Duff


Nakon što je deset godina bila plavuša, Hilary je vratila prirodnu smeđu boju kose


Njezin stil može se opisati kao trendi i vedar, upravo onakav kakav najbolje pristaje likovima tinejdžerki koje utjelovljuje na velikim i malim ekranima. Za razliku od mnogih svojih vršnjakinja, Hilary se ne trudi izgledati starija nego što jest, kad je odjeća u pitanju bira krpice koje naglašavaju njezine godine. Čak i na glamuroznim zabavama i obaveznim pojavljivanjima na crvenim tepisima Hilary nosi mladenačke haljine, za razliku od samo tri godine starije Scarlett Johansson koja obožava odijevati glamurozne toalete koje joj dodaju barem sedam-osam godina.

'Najviše se divim stilu kakav imaju moja mama i sestra jer su me naučile da sama slobodno biram i ne dopuštam drugima da mi govore što bih trebala nositi. Naučila sam biti jedinstvena i takva kakva sam', ponosno ističe Hilary.


Hilary je uvijek...

... u trendu





















Hilaryn stil najbolje se može opisati kao stil 'djevojke iz susjedstva' koja, naravno, voli lijepe i trendi krpice. Za sve one koje žele kopirati njezin stil, evo nekoliko kratkih uputa:

*kvaka je u slojevitom odijevanju, a Hilary je i ljubiteljica glomaznog nakita, šalova, kapa i šešira, no pripazi da ne pretjeraš;
*traperice su osnovni komad garderobe i nose se sa svim;
*poput ostalih trendi cura, i ona rado nosi bermude i vruće hlačice, pa zašto ne bi i ti;
*ako je nešto u trendu, nemoj se ustručavati to i obući;
*nemoj izbjegavati jarke, upadljive boje, u trenu će osvježiti tvoj look, a osjećat ćeš se vedrije.


Hilary na stageu
Hilary otvoreno priznaje da obožava modu: Jednostavno je volim. Ne mogu se kontrolirati. Pravi fetiš su mi cipele, odjeća i šminka. Ja sam osoba koja ne voli stalno nositi iste stvari, pa zato stalno nešto kupujem i kombiniram. Budući da 20-godišnja Hilary godišnje zarađuje oko 12 milijuna dolara, za razliku od običnih smrtnica, nije joj problem potrošiti koji dolar više na torbu, cipele ili neku krpicu koja joj privuče pogled.

Njezin zaštitni znak su ipak traperice ili cargo hlače, koje voli kombinirati s jednostavnim majicama sa ili bez naramenica. Velika je obožavateljica upadljivog nakita, ogrlica s velikim kuglicama i širokih narukvica, a ne može odoljeti ni cipelama s visokim potpeticama.


Zavodnički smokey eyes samo za potrebe snimanja

Iako je dugo imala svijetlu kosu, zlatne je pramenove zamijenila smeđom kosom koja joj odlično pristaje. Uostalom, Hilary je prirodna brineta, a u plavo se bojala zbog filmskih uloga još od svoje desete godine. Često nosi i šiške, koje dodatno ističu njezine prekrasne oči.

Kao prava ovisnica o make-upu, Hilary se obožava šminkati, a upadljiviji make-up, s naglašenim očima i često smokey eyes pogledom, ipak koristi samo za snimanja i pozornicu. Svakodnevni izlasci ipak su rezervirani za prirodni look bez šminke i tek sjajilo na usnama.


Ne skriva da je prava ovisnica o najnovijem make-upu

Još ponešto o Hilary:

Najdraži dizajneri: Y&K, Blue Marine, Dolce & Gabbana, See by Chloé
Najdraže cipele: Christian Louboutin
Najdraže traperice: J Brand skinny Jeans
Najdraža torba: Balenciaga
Najdraža hrana: sushi ili meksička
Omiljeno mjesto za odmor: bilo gdje, važno da je sunčano, Miami ili neki otoci
Najdraži film: 'Drop Dead Gorgeous'
Najdraža TV serija: 'Uvod u anatomiju'
Voli trošiti na slasne čokoladice i šminku
Najviše bi voljela glumiti s TV ljepotanom Matthewom Foxom iz serije 'Izgubljeni'


NEKOLIKO VIDEA:









Post je objavljen 06.06.2008. u 14:29 sati.