Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tuzasve

Marketing

Pogodi G tačku

Postavke položaja
- Parnerka leži na leđima podignutih nogu savijenih u kolenima, dok vi iz klečećeg položaja ulazite u nju, rukama oslonjenih na zemlju.
- Omiljeni položaj mnogih muškaraca jer im daje osećaj moći koji dolazi iz dominantnog položaja i „savijanja“ partnerke. Ovaj položaj daje i ženi snažnu stimulaciju.

Naslanjanje na partnerkine noge tokom odnosa u ovoj pozi daje vam bolji ugao penetracije i omogućava da „gađate“ G-tačku, čime dovodite parnerku do sigurnog orgazma! Uočite na animaciji kako se muška karlica tokom penetracije blago izdiže prema gore, radi boljeg ciljanja G-tačke.
Mnoge žene uživaju u podređenom položaju tokom seksa u „misionarskoj pozi“. Ova poza je idealna za takve žene.
Dobra za pravljenje beba!
Poze u kojima je muškarac gore su veoma dobre za parove koji žele da naprave bebu jer penetracija može biti duboka. Ako žena drži noge ispod kolena i vuče ih prema gore-nazad, sperma može da se slije kroz do ulaza u matericu. Ovo povećava šanse za začeće.

Više nego romantična
Omogućava vizuelnu komunikaciju i stvara osećaj intimnosti, ženine ruke su slobodne da vas maze. Ova poza je sjajna za produbljivanje emotivne veze sa parnerkom.


Omogućava kontrolu ejakulacije!
Pošto muškarac ima kontrolu nad penetracijom, omogućava mu da zadaje ritam i napravi pauzu kako bi zadržao ejakulaciju i produžio odnos.


Post je objavljen 05.06.2008. u 22:22 sati.